A Roswellből származó diák rejtélye

2016. február 6., szombat




Az elmúlt évben napvilágot látott diák Roswellben készültek, és egy földönkívüli lény mumifikálódott holttestét ábrázolják. A diák pontos eredetéről azonban rengeteg vita folyik. Ki, mikor, és hogyan készítette őket? A legfontosabb kérdés pedig az, hogy a kép hiteles-e.

[dropcap]H[/dropcap]atalmasat robbant  a hír, amikor napvilágot láttak azok a diák, melyek állítólag Roswellben készültek a hírhedt ufó lezuhanását követő napokban, hetekben. Az egyik ilyen nyilvánosságra hozott dián bár homályosan került elő, jól látható, hogy egy sérült, de mégis jóm állapotban lévő nem emberi maradvány fekszik egy üvegkonténerben, valahol egy titkos laborban - a környezetből ítélve.

roswell-diak

A Kodachrome felvételek már eleve rejtélyes körülmények között kerültek elő egy padlásról. A házban korábban egy férfi lakott, akinek a nagyapja részt vehetett a Roswell körül történt események eltusolásában.

Tetemek Roswellből

A diákat egy nagy Mexikóban tartott konferencián is bemutatták a közönség előtt. A megdöbbenés hatalmas volt. Főleg azért, mert ezek a diák a Roswellben történt eseményeknek is hitelt adtak.

Ténylegesen egy idegen csészealj zuhanhatott le a városka közelében 1947 nyarán.

Persze azonnal megindult a kormány és a szkeptikusok hiteltelenítő hadjárata. A legnagyobb aduászuk az az elmélet volt, miszerint a képeken nem más látható, mint egy kisgyermek múmiája. A diákat számos szakember tanulmányozta, még orvosszakértők is megvizsgálták a felvételeket, és azt állították, hogy

a képen látható tetem bár emberinek hat, mégsem a földről származik, hanem egy humanoid idegen holtteste.

roswell-dia

A Roswell-incidenst azt hiszem, senkinek sem kell bemutatnunk, ha igen, akkor ebben a cikkben remek összefoglaljuk a lényeget. A lezuhant csészealj darabjairól tudni vélik, hogy azokat ma az 51-es körzet egy földalatti hangárjában tárolják, azonban az idegen lényekről viszonylag kevés említést tesznek az ügy kapcsán.

Mi lett velük? Hová szállították őket, és aztán hol tárolták el őket? Egyáltalán, tárolták őket? Vannak ugyanis olyan elképzelések, miszerint az amerikai kormány annyira megijedt az esettől, hogy az idegen lényeket még aznap éjszaka elégették, hogy semmiféle bizonyíték ne maradjon fenn. Ez azonban nem lett volna logikus, és sokkal valószínűbb, hogy a holttestek közül egyet, vagy többet (vagy mindet) kísérleti célokra használták fel, tanulmányozták őket.

Titokzatos kísérletek

Akadnak bár feljegyzések különleges és szupertitkos szállítmányról, melyek a Roswellben történ incidens estéjén mentek végbe, de ezeket a hatóságok soha nem fogják elismerni.

Pedig ezek a szállítmányok a beszámolók szerint holttesteket jelentettek és kétes eredetű roncsdarabokat.

idegen-urleny-teteme

Ha valóban meteorológiai ballont zuhant le, miért találtak testeket a roncsok körül? A Forth Worthi bázison tárolták aznap éjszaka a földönkívüliek tetemeit, hogy onnan tovább szállítsák őket egy máig meg nem nevezett helyre, feltehetőleg az 51-es körzetbe, ahová a csészealj darabjait is vitték.

Több ismeretlen eredetű videót is szoktak mutogatni, emlegetni az eset kapcsán, azonban a mai tudásunk szerint leghitelesebbnek tekinthető videó az alábbi videó:

Ezen a felvételen az egyik idegen ufonauta boncolása látható. A filmen kivehető, hogy ezek a lények nem sokkal voltak alacsonyabbak az embernél, de ténylegesen kis termetűek voltak, hatalmas szemekkel, nagy fejjel. Hogy mit tudtak meg a tanulmányozások során, arról csak kevés információ maradt fönn, de elképzelhető, hogy az orvostudomány hirtelen ugrásszerű fejlődése ennek a boncolássorozatnak köszönhető.

Állítólag a boncolások során jöttek rá a kutatók arra, hogy a lények telepatikusan beszéltek, mert bár volt szájuk, nem voltak hangszálaik, így valószínűleg csak táplálkozásra használták.

Hatalmas szemeik sokkal több részletet kivettek a környezetből, mint az emberi szem. Képesek lehettek 2-300 méterről is leolvasni egy kisebb táblára írt üzenetet.

A titokzatos Roswell dia

Az szakavatott szemek miután megvizsgálták a felvételeket, arra jutottak, hogy az ott látottak nem emberiek.

Szokatlanul nagy szemgödrök, keskeny arc, hatalmas fej, és viszonylag apró test jellemezte a hullát, mely kísértetiesen hasonlít a kis szürkékre.

idegen-holttest

A kép alapján egy 3D modellt is megrajzoltak számítógéppel, mely tovább erősítette a diák hitelességét.

Kormányszintű lejáratás

Valaki, vagy valakik nagyon nem akarták, hogy kiderüljön az igazság, és mindent elkövettek annak érdekében, hogy ezekről a diákról kiderüljön hogy hamisak. orvosi szakvéleményeket vásároltak meg, hogy a korábbi nyilatkozatokkal ellentétben azt vallják, hogy egy emberi mumifikált gyermektetem látható a képeken.

Volt olyan orvos, akit úgy félemlítettek meg, hogy korábbi véleményét miszerint földönkívülit láthatunk a  képen, néhány nap alatt változtatta meg ennek ellenkezőjére, minden indoklás nélkül.

roswelli-idegen-mumia

Ráadásul egy majdnem ugyanolyan múmiát is kiállítottak egy múzeumban csak azért, hogy még jobban el hiteltelenítsék az egész ügyet, és rámondhassák, hogy a képen látható tetem csak egy fiatal fiú múmiája egy múzeumi vitrinben. Ezzel a vitrin teóriával azonban több gond is volt.

A diákat ugyanis a kormeghatározásos vizsgálatok szerint 1947-ben készítették.

Nagyon valószínű tehát, hogy a kormány készített egy olyan sztorit, mely hitelteleníti az igazságot. Ennek érdekében mindent megtettek. Embereket fenyegettek meg, orvosokat fizettek le, de voltak olyanok is, akiket szinte elnyelt a föld, ami azt jelenti, hogy már lehet nem is élnek.

Ráadásul azóta egy újabb felvétel is felbukkant, amin az idegen holttestek helyszínről való elhurcolása látható. Egy férfi azt állította, hogy a felvételt már a nagyapja is mutatta neki, de nem ő szivárogtatta ki a nyilvánosság elé.

A férfi nagyapja ugyanis CIA ügynök volt akkoriban, így a titkos hírszerzés - vagyis az, hogy mit találtak Roswellben - rajta is keresztülment, ő is tudhatott róla.

A felvételt több szakértő is megvizsgálta, és nem találtak manipulációra vagy hamisításra utaló nyomot.

Sőt, még a kormeghatározás is stimmelt. Az eredmények ugyanis azt mutatták, hogy a felvétel valamikor az 1940-es években készülhetett. Természetesen a kormány megpróbálta - és megpróbálja még ma is - bebizonyítani, hogy ez a felvétel is csak egy összetákolt hamisítvány.

Az igazság azonban előbb vagy utóbb ki fog derülni. A kormányok már nem tarthatják sokig titokban a nyilvánvalót. Az idegenek már régóta látogatnak minket, és ha majd egy napon ők is úgy akarják, nem lesz az az erő, kormány, vagy titkos szerveződés, mely megállítaná őket.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos akták roswell eltitkolt tények


Megtekintések száma: 17039





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet