A Rothschild család áll a HAARP klímamódosítás globális terve mögött?

2021. október 24., vasárnap
A szálak titkos szervezeteken és fedett cégeken keresztül egészen a bankárdinasztiáig vezetnek...

A klímatudósok és szakemberek egyöntetű véleménye, hogy valami, vagy valakik módosítják az időjárást.

Sokat mondó az, hogy nemrég a hivatalos, felhőkkel és azok fajtáival foglalkozó csoport több új felhőfajtát vezetett be.

Arra hivatkoztak, hogy a tudomány fejlődésével több felhőtípust lehet megkülönböztetni,d e olyan felhőfajta is van, amit csak az elmúlt években, évtizedekben észleltek.

Valójában ezek mesterségesen előállított felhőfajták...

A HAARP ághajlat és időjárás manipulátor már a 90-es évek óta működik,d e nagyobb fokozatra csak a kétezres éveket követően kapcsolt.

Pont egy időben ezek rejtélyes és furcsa, amorf felhők felbukkanásával.

A kapcsolat egészen a Rothschild családig vezet. Arra ugyanis számtalan oknyomozó jött rá, hogy ha valkiknek, akkor nekik, és a felső tízezret alkotó világhatalmi elitnek lehetne érdekében az éghajlat módosítása.

Ez egy óriási fegyver, amikkel háborúkat lehet kirobbantani. De ami még jobb: háborúkat lehet megelőzni, és úgy tönkretenni országokat, hogy egyetlen puskalövés eldördülne...

Elvégre az éghajlatot senki sem teszi egyetlen országgal sem felelőssé.

A 2011-es japán földrengést sem írta senki valamelyik nagyhatalom számlájára, mert ez teljesen badarság lett volna.

Jól látták ezt az Új Világrend szövetségesei is. A természeti csapások mögé bújva bármit megtehettek, és meg is tettek az elmúlt években.

Ha épp úgy kívánta, akkor az USA-t rombolták porig, lásd a 2017 őszén zsinórban végigsöprő több hurrikán és nagy erejű ciklon.

A HAARP nagyfrekvenciás antennarendszert egyszer már bezárták, és hivatalosan bejelentették, hogy többé nem üezemel.

Ez azonban végig csak egy álca volt, sokak szerint ugyanis akkor történt meg az, hogy tulajdonost cserélt, és a Rothschild bankárdinasztia rátette a kezét.

Mivel már minden felett anyagi és politikai, és gazdasági befolyással bírtak, az egyetlen fegyver hiányzott még a kezükből. Mégpedig gaz isteni csodafegyver, amivel manipulálható az éghajlat...

A megszerezett eszközt pedig szemmel láthatóan arra használják, hogy az érdekeik mentén különféle természeti csapásokkal sanyargassák a bolygó egyes országait, régióit.

Az egész játszma pedig addig zajlik, míg totális kontrollt nem kényszerítenek ki a bolygónk felett...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés haarp rothschild chemtrail.időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 61551

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet