A Rothschild-dinasztia terjeszkedni kezdett: jöhet a világ gazdasági leállítása?

2021. június 15., kedd




Hatalmas pénzmozgások, rejtett ügyletek, a cégbirodalmak és vállalati óriások kezdték el bábuikat mozgatni a sakktáblán.

A Rothschild-klán újra terjeszkedni kezdett. vagyis a piaci és gadzasági szerepők - akik hozzájuk köthetők - különféle pénzügyi és egyéb műveleteket vezényeltek le az elmúlt hónapokban és években.

Szemmel láthatóan készülődik valami a színfalak mögött.

Valami, ami elkerüli a világ figyelmét, pedig a világ vesztét fogja jelenteni. A világ legnagyobb pénzügyi hatalmának, a új Világrendnek az élén a Rothschild dinasztia áll, akik az elmúlt 200 évben háborúval, vérrel és halállal keresték a kenyerüket.

Szinte egytől-egyig minden nagy háborút ők szítottak, gyakran pedig titokban mindkét háborús féllel üzleteltek a másik kárára.

Ez pedig megalapozta pénzügyi függetlenségüket.

később pedig olyan nagyra nőttek, hogy egy ízben még Amerikát is kisegítették, megakadályozták az államcsődöt... amit a háttérből ők irányítottak.

Ekkor nyertek teljes uralmat Amerika és a kormányzat felett.

Titokban kötött megállapodásuk értelmében gyakorlatilag minden dolog az ő érdekeiket szolgálja. Nem véletlen, hogy sokan mondják, hogy az USA kormánya már magánkézben van, egy maffia állam irányítása alatt.

Az utóbbi években sorra tűntek el a független, családi tulajdonban lévő kis bankházak (Schroders, Robert Fleming, Perella, Warburg), a nagy amerikai befektetési bankok mind felvásárolták őket.

“Nekünk is a globális játékot kell játszanunk.”

Valójában csak a terjeszkedés volt a cél, és az, hogy midnenre rátegyék a kezüket a bolygón – sejtik sokan.

Szinte mindent felvásároltak már, amit csak lehet, és majd midnen országba eljutottak valahogyan érdekeltségeik, cégeik és nagyvállalataik lévén, vagy a saját maguk áltla kifejlesztett és felépített bankrendszer segítségével.

Senki sem tudja, mi lehet a végső terv fő célja: minden bizonnyal a teljes hatalom a bolygó felett. 

De hogy hogyan tovább?

Azt csak maga a diniasztia tagjai tudják...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom rothschild szupergazdagok


Megtekintések száma: 72707





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet