A Rothschild-terv újratöltve: az emberiség megtizedelésének vészforgatókönyve.

2018. február 14., szerda




Hatalmas háború készül? Franciaország és a világ elkezdett felfegyverkezni!

Nem véletlen mozgolódik a világhatalmi elit, és a Rothschildek? Egyre nagyobb a belső mozgás azokon a titkos szervezeteken belül, melyek a nagyvilág eseményei mögött ténykednek.

Nem csak a bankrendszerekről van szó, melyek titokban a nemzetállamok és egyéb még ellenálló országok felszámolását végzik. 

Arról is szó van itt, hogy folyamatos fegyverkezés indult, és a világ egy hatalmas, háború előtti sakktáblává vált.

A mezőkre pedig az egyes országok, hatalmi erők sorakoztak fel, az egészet pedig egy hatalmas kéz a globalista világkormány irányítja.

Mattot fognak adnia  világnak az Agenda 21 protokoll elindításával, mely egy előre eltervezett népirtás formájában fog megszületni.

Az Agenda 21 protokollt már egy ideje tesztelik Afrikában, illetve ennek egy lassúbb lefolyású változatát.

A védőoltás a kormányok tökéletes vektora arra, hogy titokban rejtett vegyi anyagokat vagy vírusokat adjanak be az oltóanyagokba, így ez az információ rejtve marad az emberek elől.

Afrikában folyamatosan zajlik évek óta, és az egyik legnagyobb támogatója az oltási programnak maga Bill Gates is, aki sokak szerint szabadkőműves, vagy illuminátus tag is.

Ő tehát egy globális háttérhatalmi elit részét képezi, akárcsak sok más, szupergazdag családba tartozó személy. A szupergazdag réteg ugyanis el akarja söpörni a Föld színéről a szegénységet.

A világhatalmi elit és a Rotshcild-klán egy másik, B tervet is kieszelt: ez a gyorsított Agenda 21 protokoll, mely egy hatalmas, harmadik világháborúval vetne véget emberek életének százmillióinak.

Ne véletlen, hogy különféle óvóhelyek épültek az elmúlt években, ahová komplett infrastruktúra rendszereket költöztettek le a legnagyobb titokban.

Ezek egy részének tervezésében és kivitelezésében maga a Pentagon is benne volt, amit megint csak a Rothschildek pénzeltek közvetett módon, különféle fedőszervezeteken keresztül.

A világháborút Európából fogják majd kirobbantani, miután az Észak-Koreai provokáció - melyet szintén mesterségesen akartak háborúvá gerjeszteni - úgy tűnik nem jött össze.

A franciák mintha tudnának már valamit, elkezdtek felfegyverkezni, és háborúra készülni.

Emmanuel Macron ugyanis teljesíteni akarja választási ígéretét, miszerint nemzeti szolgálatot akar létrehozni Franciaországban.

“Általános lesz, egy teljes korosztályt fog érinteni, és kötelező lesz” – mondta Benjamin Griveaux a Radio classique közrádiónak adott interjúban.

Eközben a svédek legutóbb azt tanították a lakosság számára, hogyan kell védekezni és cselekedni háborús kataklizma során.

Mindeközben az oroszok is gőzerővel fegyverkeznek... bele sem merünk gondolni, mi sülhet ki majd ebből...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom rothschildok


Megtekintések száma: 101686





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet