A Rothschild uralom 250 év után újabb szintre lép: eladósítanak minden országot és nemzetet!

2022. január 20., csütörtök
Ha ezeknek csak a negyede igaz, el kell gondolkodnunk a jövőről!

Benjamin Fulford leleplező cikkét elsőként az Új Világtudat fordította le.

1769-ben Mayer Rothschild, a dinasztia alapítója kezdte el kezelni a királyi személyek pénzét. Most, hét generációval későbbi leszármazottja, Alexandre de Rothschild több nemzetközi bűnügyi nyomozás eredményeként kénytelen kilépni az üzletből, amelyek lenullázzák a bűnöző családját, Pentagon források szerint. Ez azt jelenti, hogy 249 év után először a nyugati pénzügyi rendszer felszabadítja magát a Rothschild pénzügyi ellenőrzés alól.

Különösen a Goldman Sachs bankárainak letartóztatása az 1Malaysian Development botrány miatt azt jelenti, hogy hamarosan a Rothschildok érintettsége is kiderül, francia nyomozók és más források szerint.

https://en.wikipedia.org/wiki/1Malaysia_Developmen...

Ebben a bonyolult botrányban benne van Hillary Clinton, Barack Obama, a szaúdi királyi család és még sokan mások, de a szálak végül a Rothschildokhoz vezetnek. Ezzel pedig elkerülhetetlenül eljutunk a malajziai légitársaság 370/17-es járataival történt tömeggyilkossághoz és a G20-as nukleáris zsarolási eseményhez, CIA források szerint. A Rothschildok ezért kénytelenek felhagyni a bizalmi üzletággal, a nyomozók szerint.

Egy Rothschild kapcsolatokkal rendelkező CIA forrás azonban nem értékeli túl ezt a fejleményt, mondván: “A bal kéz adja el a jobb kéznek,” és a sajtóközlemény ezen részére mutat:

“Ezt a felvásárlást Richard Martin, a Rothschild & Co vezető tisztségviselője irányítja egy tapasztalt befektető pénzügyi támogatásával.”

Más szóval, a család francia ága a súlyos támadások miatt az üzletet a család svájci vagy brit ágának adja át, a forrás szerint.

Ugyanakkor Robert David Steele egykori CIA műveleti tisztviselő szerint a Rothschildokat teljesen kiszorítják a központi banki tevékenységből, annak ellenére, hogy engedélyezik számukra, hogy jelképes 5% ot megtartsanak.

https://www.youtube.com/watch?v=mPYxkLMmL8g

Valójában a francia Rothschildok bukásának nagyon jól látható jele, hogy a múlt héten letartóztatták Carlos Ghosn-t, a Nissan elnökét. Ghosn-t hivatalosan adózási okokból tartóztatták le, de a letartóztatásának valódi oka katonai volt, a Pentagon és az ázsiai titkos társasági források szerint. Pentagon források szerint Ghosn letartóztatása “egy lépés a Renault-Nissan egyesülés megállítására, Macron elnök meggyengítésére és a Rothschild befolyás csökkentésére Japánban“.

Az ázsiai titkos társaságok forrásai a maguk részéről azt állítják, hogy a franciák a Renault / Nissan / Mitsubishi Szövetség teljes ellenőrzését próbálják megszerezni, hogy ellopják a japán és amerikai katonai titkokat. A Mitsubishi Motors a Nissan / Renault autóipari szövetség részeként korábban a Mitsubishi Heavy Industries (MHI) részévé vált.

https://www.mhi.com/products/defense/

Az MHI Japán vezető katonai gyártója, és az Egyesült Államok hetedik flottájának parancsnoka szervezte meg Ghosn letartóztatását és későbbi bukását annak érdekében, hogy megakadályozza a franciákat abban, hogy a Mitsubishi Motorson keresztül hozzáférjenek a technológiájukhoz, az ázsiai források szerint.

Ne feledje, hogy az egykori Rothschild bankár, francia rabszolga elnök Emmanuel Macron nemrég egy európai hadsereg létrehozására szólított fel, hogy megvédje Európát “Oroszországtól, az Egyesült Államoktól és Kínától“. Emlékezzünk arra is, hogy az év elején Donald Trump amerikai elnök az EU-t Amerika fő “ellenfelének” nevezte.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: ÚjvilágTudat

összeesküvés háttérhatalom pénz gadzaság


Megtekintések száma: 56646

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet