A Rothschildekhez köthető dokumentumok szerint 2018-ban létrejöhet az Új világrend!

2017. szeptember 14., csütörtök
Ez egyben azt is jelentheti, hogy a globális genocídium is hamarosan kezdetét veheti?

Döbbenetes összefüggésekre lehet következtetni egy 1988-as magazin címlapjáról - állítják az összeesküvés elméletek hívei.

Szerintük ugyanis ez a magazin címlap - és néhány belsős dokumentum - megerősíti, hogy 2018-ban létrejön az új világrend, és zöld utat kaphat az Agenda 21 tervezetének végrehajtása.

Az érdekes az, hogyha valaki utána kutakodik a szóban forgó magazin anyagi és jogi érdekeltségeinek, és annak, hogy kik is állnak mögötte, akkor a szálak egészen a Rothschild családig vezetnek vissza.

Vagyis ez az ő érdekeltségükbe tartozó médiabirodalom egy szelete.

A bank-dinasztia egyfajta propagandája, szócsöve. A The Economist címlapján egy madár - sas - látható, egy világvalutával, melyen a 2018-as felirat látható.

"Készülj fel az új világvalutára!" - jelenti ki a magazin címlapjának felirata.

vagyis sokak szerint A Rothschildek már 1988-ban tudták, hogy mikor fog létrejönni az Új világrend, és azóta minden egyes nap és év úgy telik el, hogy a háttérhatalom tervezetének egyes lépései szép csendben megvalósultak a háttérben.

Minden egyes nappal közelebb került a világ ahhoz, hogy az egységes világállam létrejöhessen, mindezt úgy, hogy erről a világ népei és az egyes nemzetek mit sem sejtettek, és még most sem sejtik sokan.

Az Új Világrend hajnalan tehát hamarosan be fog következni. Az Agenda 21 tervezet keretében pedig több fronton olyan tényezőkkel sújtják majd a világot, melyek megtizedelik a bolygó lakosságát.

Az Új világrend egyik legfőbb elve ugyanis az, hogy a bolygó népeségét néhány száz millióra kell csökkenteni, mert ez állítja vissza a természet végtelen egyensúlyát.

Ráadásul a csökkenő népesség végül egy olyan párszáz milliós masszát hagyna hátra, mely jobban kontrollálható.

Hiszen kevesebb embertömeget könnyebb irányítani.

Az agymosás hatékony eszközeivel kordában tartani, és egyfajta modern rabszolgaként saját szabadságától megfosztva dolgoztatni, ahogyan az a háttérhatalmi világelitnek megfelel.

Az Új világrend háttérhatalmi elitjének, annak a 13 családnak, akik szupergazdagok, és az ő közvetlen csókosainak mindegy, milyen módszerekkel, de engedelmeskedni fog a világ.

Napjainkban az erőszak és a passzív pszichológiai hadviselés a célravezető. Vagyis lelki terrort vetnek be mindenki ellen, aki egy kicsit is rendszerellenes.

Lejáratás, elhiteltelenítés, vagy az egzisztencia megszüntetése, szélsőséges esetben pénzbüntetés, börtön, de végső esetben attól sem riadnak vissza, hogy végleg elhallgattassák az oda nem illő elemeket.

Sokak szerint ennek előszeleit már most lehet érezni, és a háttérhatalmi elit mindent elkövet azért, hogy ez alig egy éven belül megvalósulhasson.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés új világrend rothschildek


Megtekintések száma: 147833

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet