A rózsaecet csodatévő hatásai: a gyógyszeripari termékeket is meghazudtolja!

2017. július 26., szerda
A természet gyújtotta egyik legjobb orvossága minden bajra?

Tudtad, hogy a rózsaszirmokat nem csak kidobni lehet, ha lehullanak, hanem akár fel is használni egy igazán erős, és rengeteg féle betegség ellen hatásos csodaszer készítéséhez?

A rózsaecet receptje a nagymamáink, dédmamáink által nagyon jól ismert recept.

Ha megkérdezel egy régi öreget, biztos sokat tud róla mondani, mivel a mai gyógyszerek egy részét kiváltotta: mindenféle mellékhatások nélkül.

Nem csak a színe gyönyörű, de pikáns az íze, és ezer dologra lehet használni.

Ha valaki nem szereti a gyógyszereket, vagy csak meg akar kísérelni gyógyszerek nélkül élni, annak nagyon jó kezdés elkészíteni a rózsaecetet. Mielőtt azonban leírnánk a receptet, lássuk, milyen kedvező hatásai is vannak a szervezetre.

Kevesen tudják róla, hogy gyógyhatással is rendelkezik: a rózsának összehúzó, szíverősítő, bőr- és nyálkahártya-stabilizáló hatása van. Virágzási ideje júniusban van, ami minden évben ünnep az érzékszerveknek.

Sokan beszámoltak továbbá arról, hogy a rózsaecet fogyasztása során - ha rendszeresen fogyasztották - nem betegedtek meg nagyon hosszú időn át, és a súlyosabb betegségekből is sokkal hamarabb kilábaltak.

Ebben a tekintetben számos napjainkban kapható különféle orvosságot lepipál, mindezt úgy, hogy nincsen káros mellékhatása, mivel a természet ajándéka.

De hogyan is lehet elkészíteni?

Válasszunk ki 5-6 szép tömött rózsát, és szedjük le az illatos szirmokat. Széles nyakú üvegbe töltjük, és felöntjük 1 liter almaecettel vagy vörösborecettel, jól lezárjuk. Hagyjuk állni 1 hetet árnyékban vagy félárnyékban, majd átszűrjük.

Néhány friss rózsaszirommal szép üvegekbe töltjük, lezárjuk. Hűvös helyen tároljuk, 6 hónapon belül felhasználjuk, és tapasztaljuk meg, élvezzük előnyös hatásait.

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés alternatív gyógyászat természetes gyógymódok természetes remediák


Megtekintések száma: 51297

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet