A sámánok itala egy pszichoaktív vegyülettel nyit utat a szellemvilágba?

2017. június 15., csütörtök




Egyes beszámolók arról szólnak, hogy asztráltestbe léptek az italt fogyasztók, míg mások egy különös világban jártak, miközben agyukban az idegsejtek újjáépültek.

Létezik a dzsungelek mélyén élő emberek által ismert ősi ital, melyről azt beszélik már régóta, hogy kaput tud nyitni az elmén át a túlvilágra. vagy legalábbis egy olyan különös világra, melyről nem sokat tudni.

Azt viszont igen, hogy ezen misztikusnak ható, elsőre butaságnak hangzó beszámolók egymástól teljesen függetlenül mégis összefüggnek.

Ugyanis bizonyíthatóan ugyanarról a helyről tettek számtalan leírást a sámánok különleges főzetét fogyasztók.

Vagyis ez az elmén és fizikai világon túli világ valóban létezne?

Az egésznek a tudomány szerint az lehet a kulcsa, hogy a különös főzet DMT-t tartalmaz. Ez egy nagyon erős pszichoaktív szer.

Azonban más hasonló pszichoaktív szerekkel ellentétben ez valahogyan képes az agyad olyan folyamatok elindítására ingerelni, mely új idegsejtek születését eredményezi. vagyis képletesen szólva képes még az elmét is megfiatalítani.

Mindemellett a lélek és a test kapcsolatát bontja meg valami folytán, de ezt még nem tudja vizsgálni a tudomány, így ez csak egy hipotézis.

Az ayahuaskában található MAOI, magyarul monoamin-oxidáz gátló vegyületekkel együtt a DMT komoly hatást tud kifejteni. Sokan egyfajta lélekmolekulát is sejtenek a főzetben, mivel akik fogyasztották, mindig is egyfajta asztrálisan felsőbb szinteken zajló élményről számoltak be, ahogyan fentebb is írtuk.

Ha valóban létezik a lélekmolekula, és képes az elmét oly módon stimulálni, amitől valahogyan a fizikai testtől el tud szakadni, akkor a főzettel lényegében ki tudunk szakadni a testünkből egy rövid időre, és egy asztráltest formájában keringeni az éterben, vagy egy másik dimenzióban, vagy létsíkban.

Sokak szerint a sámánok azért voltak mindig is varázslattal és különleges képességekkel - például jövőbelátással - felvértezve, mert rendszeresen fogyasztották a főzetet.

Ezzel pedig fogékonnyá váltak a másik világra, és meghallották az onnan átszűrődő hangokat, és látták, az ottani víziókat.

Rengeteg pozitív kísérletet végeztek el az ayahuaska egyes komponenseivel, főleg a DMT-vel, mely akár az Alzheimer-kór legyőzésében is segítheti majd a jövőben a tudósokat és az orvosokat.

A következő lépés az lesz, hogy ugyanezeket az eredményeket megpróbálják replikálni az ayahuaska más komponenseivel is, illetve a tudomány és a paranormális tudomány megpróbálja kideríteni hogy hogyan is működhet a lélek molekula...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány rejtély rejtélyek túlvilág ezotéria test és lélek


Megtekintések száma: 180871





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet