A sámánok megfejtették a betegségek kialakulásának 3 fő okát: ha ezt mindenki megfogadná, más világban élnénk

2021. április 9., péntek




Sokkal több egészséges ember járhatna köztünk.

A sámánok olyan emberek, akik képesek magasabb spirituális szintre lépni, elérni a felsőbb, szellemi világot és arra hatással lenni. A sámánok transz állapotba kerülve gyógyítani és jósolni is tudnak.

Ők úgy tartják, hogy a betegségeket nem vírusok, baktériumok vagy egyéb fizikai tényezők okozzák, hanem spirituális egyensúlytalanságok.

Fontosnak tekintik a gyógyulás elérése érdekében, hogy leássunk a probléma gyökeréig és úgy kezeljük az állapotot, ne pedig a felszíni tünetek elmulasztására koncentráljunk. Három fő tényezőt határoznak meg a betegségek kiváltó okaként.

1# Egyensúlyhiány

A belső egyensúly felborulás, okozza azt bármilyen komolyabb változás, betegséghez vezethet. Példának okért egy szeretett egy kapcsolat felbomlása, egy megszokott állapot hirtelen megszakadása lehet ilyen hatással egy emberre.

Ha egy idős férfi vagy nő elveszíti a párját, akkor nem ritka eset, hogy ő maga is állapotromlás jeleit fogja mutatni és követi elhunyt társát a másvilágra.

2# Félelem

A félelem az egyik legerősebb negatív energia. Félelemben élni, folyamatosan aggódni valami miatt, nagyon kimerítő a lélek és azzal együtt a test számára is. Az ilyen személy idegrendszere és immunrendszere gyengül, ő maga sebezhetővé válik, könnyen betegedik meg bármilyen külső tényező hatására.

3# Lélekvesztés

A lélekvesztés a sámánok fogalomtárában a lelki trauma kifejezéssel egyenértékű. Ez az egyik legsúlyosabb kockázati tényező a betegségek kialakulása szempontjából. A lélekvesztés következtében az ember mintha belsőleg kiürülne egy hatalmas trauma hatására, ami lehet egy haláleset, gyermek vagy felnőttkorban átélt erőszakos bántalmazás, vetélés, háború, természeti katasztrófa, stb.

Ilyenkor a következőket lehet tapasztalni: apátia, erőtlenség, jókedv teljes hiánya, memória blokk, szeretet adás és fogadás képességének elvesztése.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Tudásfája.com


Megtekintések száma: 38748





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet