A sírból intézett hívást, hogy testvére megmentse!

2017. június 8., csütörtök




Az elmúlt évek egyik legbizarrabb története következik.

Hihetetlen történetről számolt be a sajtó. Egy olyan esetről, mely annyira bizarr, hogy sokáig sokan nem hitték el, hogy valós, és tényleg megtörtént, pedig a jelek szerint valóban az.

Egy üzletembert, Khikmet Salaevet elrabolták nagyon nagymértékű, összesen 410.000 fontos tartozása miatt. A hírek szerint már egy ideje megvolt a tartozása, és többször figyelmeztették, hogy baj lehet abból, hogy ekkora tartozás nyomja a vállát.

Ő azonban nem hitt az óvásra intő hangoknak, és nem foglalkozott a veszéllyel.

Egyik este aztán utolérte a végzete. Az emberek, akiknek tartozott. Kihurcolták Moszkva szélére, az egyik temető határába, ahol fogták, és arccal lefelé egyszerűen eltemették a férfit.

Mindösszesen saját telefonját hagyták, hogy nála legyen, ezt is csak azért, mert ez volt az utolsó kívánsága.

Azt gondolta, itt a vég. Az életének utolsó percei, és mindennek hamarosan vége. A föld egyre csak nyomta a mellkasát, és minden egyes levegővétel maga volt a pokol, és embert próbáló feladat.

Végül az utolsó erejéből még megtudta tenni azt, hogy felhívja 36 éves öccsét, hogy mentse meg az életét.

Gyakorlatilag úgy, hogy ténylegesen a sírjon túlról telefonált.

Ugyanis Khikmet a saját, rögtönzött kis sírjában feküdt, magára hagyva, egyre kevesebb levegővel.

Végül a történet jól végződött, mondhatni happy end lett belőle, ugyanis az öccse időben megtalálta a férfit, és kiszabadította a föld fogságából, mielőtt az megfulladt volna.

Mindezt úgy tudta megtenni, hogy tartozás egy részét kifizette azoknak, akik ennyire csúnyán elbántak bátyjával, és átnyújtott nekik egy BMW autót is.

A jelentések szerint összesen négy órán át volt eltemetve a férfi, mire nagy nehezen sikerült őt kiásni, és már majdnem halott volt, de még vert a szíve, és a kórházba szállítást követően stabilizálódott az állapota.

Az eset annyira abszurd, hogy sokan már most az elmúlt évek legbizarrabb, és egyben legkegyetlenebb bűnügyeként emlegetik.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 128305





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet