A sugárkezelés a rákos sejteket 30-szor erősebbé teszi! Erről nem beszélnek, mert az onkológia iparága összeomlana!

2017. augusztus 28., hétfő




A rák gyógyítása csak egy hazugság. Valójában egészen más dolgok folynak a színfalak mögött.

Az elmúlt években több tanulmány jelent már meg arról, hogy a különféle kemoterápiás kezelések, és a sugárterápia mennyire káros is valójában a szervezetre.

Ma már kezd elfogadott tény lenni, hogy kifejezetten súlyos károkat tud okozni.

Arról azonban melyen hallgatnak, hogy azt is sikerült tudományosan igazolni, hogy nagyon sok esetben ezek a kezelések okozzák közvetlenül a rákos betegek halálát, nem is maga a rák.

A Stem Cells nevű folyóiratban is beszámoltak egy kutatásról, mely megdöbbentő eredményeket mutatott:

"A kutatók a UCLA Jonsson Rákkutató Központ Onkológiai Intézetében megállapították, hogy annak ellenére, hogy a sugárkezelés a daganatos sejtek felét megöli, a mellrák kezelésekor a sugárkezelt ráksejtek másik fele rákos őssejtekké alakult, amelyek sokkal ellenállóbbak a kezelésre, mint a normál rákos sejtek."

A daganatok kiégetése tehát nem egy járható út, sőt, sokak szerint a teljes öngyilkosság.

Az orvosok, onkológusok nem szívesen mondják el, de statisztikailag igazolt tény: a rákosok nagy része magába a kezelésbe és azok mellékhatásaiba hal bele.

Ugyanis mind a kemoterápia, mint a sugarazás a szervezet pusztítása.

Az új tanulmányban az orvosok egy csapata normális, nem őssejt alakú rákos sejteket sugárzott be és azokat egerekbe helyezték. Egy egyedülálló képalkotó rendszeren keresztül, a kutatók azt figyelték meg, hogy a sejtek rákos őssejtekké differenciálódnak a sugárkezelésre válaszolván.

Ez még nem minden: a sugárzás okozta őssejtek daganat létrehozó képessége több, mint 30-szorosára emelkedett a nem besugárzott emlőrákos sejtekhez képest.

A sugárterápia egyik gyakori mellékhatása...

Az az egészben a legbizarrabb, hogy mindezen nyilvánvaló eredmények ellenére a "modern" orvoslás még mindig a műtéteket, sugarazást vagy épp a kemoterápiát erőlteti. Ennek anyai okai is vannak, hiszen ezen kezelések nagyon drágák.

Ráadásul el lehet mondani, hogyha nem lennének ezen kezelések, vagy más alternatívát találnának, akkor az onkológia ipar megszűnne, így több ezer orvos maradna munka nélkül, és hatalmas profittól esne el a gyógyszeripar is.

Az is érdekes és riasztó, hogy a rák hogyan terjedt el a modern társadalomban: Száz évvel ezelőtt, 1 ember 50-ből, talán 1 a 100-ból lett rákos. Most úgy tűnik 2 férfiből 1 illetve 3 nőből 1 rákos lesz valamikor élete folyamán.

A kemoterápia és a sugarazás hatására sokkal erősebben tér vissza a rák, erről viszont mélyen hallgatnak a feketén-fehéren álló kutatások és bizonyítékok ellenére.

Próbálják erőltetni, még több bevételre szert tenni, nyerészkedni a haldokló betegeken miközben mindezt tudják, és azt is, hogy valahol, valamikor volt - és van is - ellenszer, melyről senki sem beszél.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák feltáró gyógyszeripar rákipar kemoteráápia


Megtekintések száma: 69506





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet