A sumer birodalom: Közel-Kelet elveszett földönkívüli civilizációi

2019. július 16., kedd
Egyre több ősi bizonyíték gyűlik össze abban a tekintetben, hogy az ősi Közel-Kelet régiója lehetett a Földet meglátogató földönkívüli civilizáció bölcsője, egyben a modern emberiség bölcsője is.

A sumer civilizációról régóta úgy tarják, hogy számtalan dolog eredt tőlük, lényegében az egész emberi kultúra, az írásbeliség, a mezőgazdaság, és sok más dolog.

Ez nem véletlen: történelmileg bizonyított tény, hogy a sumerok a valaha a Földön élt egyik legősibb nép.

Mezopotámia lehetett a központjuk, és rendelkezhettek földönkívüli gyökerekkel, lásd Gilgames-eposz, vagy Enki személyének furcsaságai a múltban.

Valójában tényleg bekövetkezhetett egy idegen - ha úgy tetszik földönkívüli - beavatkozás Krisztus előtt 5000 körül...

A sumer civilizáció olyan gyorsan futott fel, hogy szinte úgy tűnik, készen kapott minden eszközt ahhoz, hogy sikeres legyen a kezdetektől fogva.

Tulajdonképpen minden fontos mai civilizációs „kellék” felbukkan már a sumer időszakban, és − számtalan közvetítéssel − a mi európai kultúránk alapjai is végső soron tőlük eredeztethetők.

Honnét volt ez a rengeteg tudásanyag?

Ki tanította meg a sumeroknak ezeket?

Lehetséges, hogy nem maguktól jöttek rá minderre, hanem külső segítséget kaptak? Zecharia Sitchin és követőinek elmélete meglepő választ ad erre a kérdésre és egész fajunk eredetére.

Zecharia egyébként mást is tanulmányozott, többek között azt fejtette meg, hogy mire jöttek rá a sumerok a Nibiruval kapcsolatban.

A sumerokhoz köthető annak a 8 földönkívüli uralkodónak is a mítosza, melyek állítólag több száz millió éven át "bábáskodtak" az emberiség felett.

Mindent tőlük tanultunk a sumer kultúrán keresztül.

Bizonyítékok vannak ugyanis rá, hogy fejlett csatornarendszerük, matematikájuk és csillagászati tudásuk volt. Emellett ismerhették az elektromosság alapjait is.

Irak egyes területeiről már kerültek elő olyan több ezer éves edények, vázák, melyekben kezdetleges elektródák voltak, de sokak szerint az egyiptomi djed oszlopok is egyfajta tanszformátorként szolgálhattak...

Amolyan földönkívüli helytartók voltak, és csak az emberiség fellázadását követően neveztek ki a helyükre félisteni lényeket, akik emberek és földönkívüliek leszármazottai voltak.

Vagyis bennük egyfajta király vér csörgedezett, az istenek vére.

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek ősi idegenek sumerok rejétly


Megtekintések száma: 65647

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet