A sumerok eltitkolt múltja: az emberiség legnagyobb titka valójában náluk rejlik!

2022. február 14., hétfő
Hihetetlen technológiai tudás birtokában voltak, messze megelőzve minden más civilizációt a Földön. DINGIR-lények, ősi technológiák nyomában! 

Elfeledett múlt, mely mindent megváltoztathat.

Egy nyelvanalizáló eljárás során már sikerült bizonyítani, hogy a babiloni ékírással jelzett DINGIR szó két sumér szótőből vezethető le: a DIN jelentése főnévként „felettes, bíró, döntéshozó, vagy úr“, a GIR pedig „kard vagy pallos, bármit keresztülvágó eszköz, ill. repülő test”. - írja a rejtélyekszigete.com

Ezek alapján a DINGIRek „a repülő testekkel érkező urak” voltak. A Gilgames eposz, amely az emberiség bizonyára legősibb elbeszélő költeménye, ma becslések szerint mintegy 90 százalékig rekonstruálható.

A modern nyelvekre történő fordítás alapjául a sumér, babiloni, asszír, hettita, hurrita, nyugat-szemita stb. nyelveken ránk maradt ékírásos táblatöredékek szolgálhatnak.

A problémát természetesen ezeknek az ősi nyelveknek a sajátosságai, a többszörös szövegeltérések és a még mindig hiányzó szövegrészek okozzák. 

Aki azonban — mint a kutatók többsége — abban a hiszemben van, hogy csak valamilyen hősi mondáról van szó, amely az „örök élet” titka utáni hiábavaló kutatásról szól, az óriási tévedésben van.

A DINGIRek voltak azok — tehát valamilyen lények —, akiket a sumérok a „repülő testek döntéshozóinak illetve urainak” neveztek.

Az ékírásos táblák rendelkezésünkre álló fordításai alapján az „ég felé és az onnan lefelé irányuló közlekedést” DINGIRek folytatták.

Még pontosabb útmutatót adhat a DINGIR eredetre egy DINGIR férfi ősi sumér neve, amely „MES.LAM.TA.E.A”-ként jelenik meg. Ez annyit jelent: „a hős/a nagyra nőtt, aki LAM-ról érkezett”.

Ez a LAM ékírásos szövegekben több helyütt mint „a bőség földje” kerül említésre. Így fordítható: „Az előttünk sugárzó/ragyogó/fényesen világító”.

Miután több forrás szerint is az egyik vagy másik DINGIR „MUL.APIN”-ban „nyilvánult meg”, a professzorok arra a következtetésre jutottak, hogy LAM valószínűleg az „eke csillagkép (Orion)” irányában található.

A sumer múlt jól láthatóan olyan titkokat rejt, amikről nem beszél a mainstream régészet.

Ez pedig nem véletlenül van így.

Olyan dolgok vannak a föld mélyébe temetve, amik egyszer és mindenkorra megváltoztatnák a saját magunkról, fajunkról és a fajunk céljáról kialakult képünket.

A végső igazság annyira szövevényes és sokkoló, hogy egyes csoportok mindent elkövetnek azért, hogy ez a valódi múlt soha ne tárulhasson fel a maga valójában...

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: rejtélyekszigete.com

rejtély rejtélyek ősi idegenek történelem ősi technológia sumerok


Megtekintések száma: 110255

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet