A szellemvilág egy párhuzamos világ áthallása: megrázó elmélet a világunkról: Bizonyítva?!

2024. január 23., kedd
Egy új elmélet szerint a szellemvilág talán egy másik, párhuzamos szálon futó idősík, vagy dimenzió, mely időnként interferál a mi dimenziónkkal.

Az utóbbi időben egy új elmélet borzolja a kedélyeket. A szellemvilággal kapcsolatban számtalan teória létezik. Hogy pontosan mi lehet a túlvilág, vagy, hogy hol helyezkedik el a térben, és időnként miért lehet szellemeket látni.

Múltbéli síkok keveredése a jelennel

Vannak, akik a múlt kivetülésének gondolják. Azaz a letűnt idők, a múlt előretolódik, és kapcsolatba kerül mi világunkkal. A halott személy, akit látunk, az a múltbéli elhunyt egy régebbi idősíkja lehet.

Ebben lehet is valami, hiszen számtalan kísértetről számoltak be úgy, hogy az olyan tevékenységet végzett, mint annak idején életében is.

Ebből sok elméleti kutató szerint az követezik, hogy mi élők nem is halottakat látunk, hanem az elhunytak egy olyan időbeli síkját, ahol az illető még élt.

A múltbéli síkok keverednének a jelennel? Ki tudja? Megvan benne a logika, ráadásul a kvantumfizika sem cáfol rá, éppen ellenkezőleg.

Egyre több a bizonyíték arra, hogy nem ismerjük még atomi szinten eléggé a világunkat, és a részecskék képesek furcsán, mondatni megmagyarázhatatlanul viselkedni.

Egy párhuzamos világ áthallása

Egy másik elmélet is lehetséges, mely a párhuzamos világokhoz kapcsolódik. Azok, akik meghalnak, csupán ezen a világon hagyják testüket, és egy másik világban születnek újjá, lesznek újra anyaggá.

Ez a világ nagyon hasonlít a miénkre, sőt, egyesek szerint a másik világ ugyanennek a világnak egyfajta tükörképe.

Hívhatjuk mennyországnak is, de a hely sokkal jobban hasonlít a hétköznapjainkra, mint bármi másra.

Ha valóban egy párhuzamos világról van szó, akkor a világ lakói azért nem tudnak arról, hogy meghaltak, mert valójában ők is élnek, csak egy másik síkon léteznek.

Számunkra ők tűnnek szellemeknek, számukra pedig mi.

Időnként, valamilyen furcsa okból a szellemvilág interakcióba kép a mi világunkkal, talán a világaink szélei összeérnek, és egy eddig ismeretlen részecske folyamatot indítanak be, ami miatt léthatóvá válnak a benne élők, és egyes elemeik.

Ezt szintén nem cáfolja a kvantumfizika, sőt, egyre több bizonyíték van arra, hogy az anyag bizonyos környezeti együtthatók fennállásakor képes nagyon is furcsán viselkedni.

Ma már az is bizonyítottá vált, hogy az anyagi részecskék képesek egyszerre két helyen lenni a térben ugyanazon időben.

Sokak szerint a tudomány fejlődésével képesek leszünk rá egy napon, hogy egyfajta kaput nyissunk ebbe a párhuzamos világba, ahol újra találkozhatunk az oda átkerült emberekkel.

Sok vallási vezető szerint ez lesz tulajdonképpen a várva várt második eljövetel, azzal a különbséggel, hogy mi fogjuk elhozni számukra ezt az eljövetelt.

Bárhogy is, a világon észlelt szellem jelenségek még hosszú-hosszú ideig rejtély kérdés maradnak a tudomány számára, de előbb vagy utóbb sikerül majd mindenre fényt deríteni azzal a bizonyos túlvilággal kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál túlvilág egészség szelelmek


Megtekintések száma: 398439

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet