A Táltos-barlang ősi aranylemezei rejthetik a magyarság múltját? Döbbenetes kódokra leltek!

2023. december 13., szerda
Kozmikus kódokat, és az emberiség ősgenomját tartalmazhatják?

A Táltos-barlang volt a világ és az emberiség valaha volt legnagyobb régészeti felfedezése, melyet Móricz János felfedező talált meg, Ecuador őserdei sűrűjében.

A felfedezése azért volt hatalmas jelentőségű, mert olyan dologra bukkant ebben a különleges barlangban, ami ép ésszel fel nem fogható, és az emberiség múltjáról árulkodott.

Az ember végső, és valódi származásának kulcsa rejlett ugyanis itt.

A barlang létezését 1969-ben jelentette be, miután a helyi törzsek bizalmába férkőzött hónapokon és éveken keresztül. Ők avatták be abba végül, mivel már a barátjuknak tekintetté őt, hogy van egy barlang, mely választ adhat az emberiség minden kérdésére.

A törzs tagjai szerint a barlangot egykor ősi idegenek építették, és található odalenn egy hatalmas, aranylemezekből álló tárlat, amit azóta sokan csak aranykönyvtárnak neveznek, vagy holografikus könyvtárnak.

A felfedezést akkoriban felkapta a média, de csak egy rövid ideig - míg ki nem derült, mit is találtak pontosan - és egy feltáratlan ősi barlangrendszerről számoltak be az újságok.

Megpróbálták elsikálni az ügyet, és azt, amit odalenn találtak a régészek. Ami odalenn volt, az ugyanis a szöges ellentétét mesélte el az emberiség múltjának, mint ahogyan azt a mainstream régészet és történelem ismerte.

Ez pedig sokak szerint roppant kellemetlen volt a tudomány képviselőiek, akik addig is azon voltak, hogy ne kerüljenek elő kompromittáló leletek a múltból melyek nem illenek bele az evolúció elméletbe.

A barlangban a kutatók számtalan óriási termet találtak, melyeket egyértelműen mesterségesen vájtak ki sokezer évvel ezelőtt.

Az egyik legérdekesebb terem azonban egy olyan hatalmas galériaterem volt, ahol a fal mentén több ezer aranylemez volt sorba rendezve. Épp úgy, ahogyan az Arvisúrák legendája leírta.

Ezeken az aranylemezeken máig megfejtetlen írásjelek és ábrák voltak. olyan szimbólumok, melyek a mai sejtéseink szerint feltehetően kozmikus jelentéssel bírtak, vagyis bárki készíthette őket, az nagyon magas csillagászati ismeretekkel kellett, hogy rendelkezzen.

Annyi bizonyos, hogy egy ismeretlen civilizációtól származnak ezek az aranylemezek. Rengeteg információt tároltak bennük, melyeket ma sem tudunk kiolvasni, és arról sincs hír, hogy ezen aranylemezek ma hol találhatóak pontosan.

Ehhez hasonló aranylemezekből találtak több ezret a barlangban...

Egyesek szerint bizonyos helyeken ki vannak állítva, mások úgy gondolják, hogyha fel is lelhetőek valahol, ahol csak másolatok, és az eredeti lemezeket egy titkos, jól őrzött helyen tárolják, kutatási és elemzési céllal.

Úgy sejtik ugyanis, hogy ezeken az aranylemezeken többdimenziós adattárolás történt, ezért megejthetetlen egyelőre számunkra a tartalmuk.

Amikor az emberiség eléri a megfelelő fejlettségi szintet, készen fog állni rá, hogy olvassa az aranylemezeket mely az ősi iratok szerint, és a helyi törzsek szerint az emberiség végső múltját tartalmazza.

Olyan hír is felröppent még a felfedezést követően, az 1970-es évek végén, miszerint az aranylemezeken található írásjelek nem mások, mint rovásírásos jelek, székely jelek. Ezen elmélet szerint a Táltos-barlang a magyarokhoz kötődik, és a magyarok ősi történetének információi lehetnek ezeken az aranylemezeken.

Egy későbbi vizsgálat azonban nem tudott egyértelmű választ adni arra, hogy ezen aranylemezek írásjeleinek, szimbólumainak mindegyike egyforma-e, és köthető-e a székely jelekhez.

Rengeteg még a kérdés, és sokan ara várnak, hogy ezek az aranylemezek valahogyan előkerülnek, és sikerül majd őket megfejteni.

Azzal az ember ugyanis egy másik korba, a megvilágosodás korába lépne azzal, hogy feltárja saját múltjának titkait...

OSZD MEG másokkal is!

ősi idegenek magyarsag az emberiség eltitkolt történelme ősi tudás magyar tiltott régészet táltos-barlang ősi magyarok


Megtekintések száma: 289843

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet