A Táltos-barlang ősi kódja szerint a magyarok ősei kozmikus istenek lehettek

2023. augusztus 15., kedd




A Táltos-barlang aranykönyvtárának lemezei olyan dolgokról árulkodnak, melyek fényt deríthetnek a magyarság végső eredetére is.

A Táltos-barlang felfedezése Móricz Jánoshoz fűződik. Ő volt az a régész és tudományos szakember, aki folyamatosan kutatta Dél-Amerika dzsungeleit, és egy régióban megismerkedett egy törzzsel.

A törzs később befogadta őt, sőt, a tagjának tekintette. Ezért elárultak neki egy titkot egy ősi barlangról, melyet ismeretlen idegenek vájtak ki annak idején.

A barlang létezésére végül 1969-ben derült fény. A törzs tagjai esküdöztek Móricz Jánosnak arról, hogy ezek az idegeneket az égből érkeztek.

Amikor Móricz János és csapata először lemerészkedett a barlang mélyére, mesterséges struktúrákat találtak odalenn. A barlang falai simák voltak, hosszú folyosókkal és mintázatokkal.

Ekkor már sejtették, hogy a törzs talán igazat mondott. Amikor kormeghatározást végeztek az ott található ásványi lerakódások alapján, meghűlt bennük a vér. A barlang ugyanis hihetetlenül régi volt, ember előtti.

Ez azt jelentette, hogy emberek nem vájhatták ki, mert, ha éltek is akkoriban emberek és más civilizációk a környéken, nem rendelkezhettek a kő kivájásának technológiájával. Még mai, modern szemmel is megdöbbentő és megerőltető projekt lenne ezt megcsinálni.

Megpróbálták elsikálni az ügyet, és azt, amit odalenn találtak a régészek. Ami odalenn volt, az ugyanis a szöges ellentétét mesélte el az emberiség múltjának, mint ahogyan azt a mainstream régészet és történelem ismerte.

Egyértelmű, hogy nem mi voltunk az elsők a Földön. Ráadásul az ősi magyarsággal is kapcsolatba hozhatók voltak egyes leletek.

Mivel a magyarság tudat gyengítése már a világháborúk óta folyamatosan, szinte propaganda szerűen folyt, ezért a mainstream média és egyes érdekeltségek nem engedhették meg azt, hogy ezt a nemzettudatot bármi erősítse - állítják egyesek.

Pláne nem egy olyan régészeti lelet és felfedezés, mely azt sejteti, hogy a magyar az egy kiválasztott nép...

A barlangban találtak egy arany könyvtárat is. Egy hatalmas teremben több ezer aranyból készült, több dimenziós adattárolásra képes kazetta sorakozott.

Ezeken az aranylemezeken többdimenziós adattárolás történt, ezért megejthetetlen egyelőre számunkra a tartalmuk.

Ezeken a lemezeken egyes teóriák szerint nem kizárt, hogy a magyarság végső eredete található, mely annyira megerősítette volna a nemzeti öntudatunkat, hogy egy szuperhatalommá - szellemi értelemben - válhattunk volna.

A mainstream régészet és a média azonban a szőnyeg alá söpörte ezeket a kutatásokat, a barlangról pedig hallani sem akarnak azóta sem, pedig létezik.

A magyarok kozmikus eredetének bizonytékai ugyanis nem csak az ősi idegenekről szóló elméleteket támasztanák alá, hanem azt is, hogy evolúció valójában sosem volt...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegenek összeesküvés ősi idegenek magyarok táltos barlang


Megtekintések száma: 155859





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet