​A tegnapi döntését követően sokkoló dologra ébredt Tóth Gabi: lehet, hogy pedók is figyelték oldalát?

2020. július 10., péntek
Mint ahogyan arról tegnap este a Blikk is beszámolt, hatalmas döntést hozott Tóth Gabi és családja: úgy határoztak, a jövőben nem osztanak meg képet a kis Hannarózáról. A döntés annyira komoly, hogy a kicsiről szóló korábbi bejegyzéseket is törölték.

„Miért? Azért, mert a gyermekünk a legfontosabb.

Szeretnénk a jogait tiszteletben tartani akkor is, ha még nagyon kicsi, és azt hisszük, sok minden nem számít még ebben a korban... Rájöttünk, minden számít...

Eddig nem ástuk bele magunkat ebbe a témába, csupán a boldogságunk, szerelmünk gyümölcsét szerettük volna világgá kürtölni.”

Majd hozzátette: 

„Ezzel talán megvédhetjük őt sok veszélytől, amikről talán nem is tudjuk, hogy léteznek. Sok álmatlan éjszaka, beszélgetés eredményezi felelős döntésünket. Ösztönözni szeretnénk erre a többi, híres/hétköznapi anyukát, apukát is. Persze, mindenkinek szíve joga, hogy tesz...”

Gabi ma reggel meglepő dologra lett figyelmes: a 24 órán át elérhető Insta-storyban beszélt arról, hogy a tegnapi bejelentését követően igencsak megcsappant követőinek száma a közösségi felületen.

„Ma reggelre 1200 ember követte ki az oldalamat a tegnapi posztom után... ki tudja, hogy miért... nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, de ha csak egy ember is volt ezek között, akinek a szándékai a normálistól eltérőek, akkor már megérte. Ezek a kikövetések is csak minket igazolnak” 

– írta Gabi a posztban.


Megtekintések száma: 2412

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet