A TELJES és SÖTÉT IGAZSÁG a magyar oktatásról: szándékosan neveljük ki a következő "lelki nyomorék" generációt?

2023. október 19., csütörtök
Ezt mindenkinek tudnia kell!

A "Magoltatés művészete", avagy hogyan tegyük lelki nyomorékká a következő generációt A séma egyszerű: folyamatosan kinevelni az ország "hülyegyerekeit", akik majd létrehozzák a "hülyék társadalmát".

Addig sincs aki gondolkodjon és kínos kérdéseket tegyen fel afelé, akik irányítják ezt a kaszárnyát itt a Kárpát-medencében.

A probléma valójában már nagyon régi és nem a ti, nem az én, vagy nem az ők idejében kezdődött.

A hazai, sokat emlegetett "poroszos" oktatásról már sok jót és még több rosszat lehetett hallani, ezt szinte mindenki ismeri ebben az országban.

Szerintem az egész társadalom és mindanyiunk közös tragédiája, hogy az iskolákban nem az életre nevelő toleranciából és szolidaritásból kell érettségit tenni, nem erre nevelik a gyerekeket.

Helyette a túlterhelés, egymással versenyeztetés zajlik, hogy jó magyar módra megtanulja a gyerek, hogyan kell egyre feljebb könyökölnie magát azon a bizonyos szamárlétrán még mások megtapásosa árán is.

Hisz ha nem teszi meg, majd ő lesz az, akit taposnak, ezek farkastörvények.

Hány verset, olvasmányt, buta és haszontalan történelmi tényt magoltattak velünk a tanárok és mire is mentünk vele?

A gyerekeket akkor is és most is ADATTÁROLÓKNAK nézik és úgy tömik beléjük a tudást mintha csak libák lennének.

a tanár kiáll, elmondja, a diák csendben figyel, leírja, bemagolja, visszamondja. Aki ebből a sémából kilóg, azt büntetik. A kreatívabb gyerekeket ezért idegileg tönkreteszik, kirekesztik, megölik a tehetséget már nagyon fiatal korban.

Adatokat tanít és nem gondolkodni. Nem lesznek a diákok innovatívak, nem lesznek önálló gondolataik. A másságot, az egyéniséget büntetik, nem lehet más véleményed, mint a tanárnak.

Nehogy véletlenül az ÉLETRE neveljük a fiatalságot. Nehogy megtanuljanak gondolkodni, maguktól rájönni a nagy összefüggésekre.

Jó ez így a legfőbb irányítóknak, hiszen egy pénzhez sem értő, bánni vele nem tudó, gazdasági és sok esetben politikai analfabéta társadalom, mely sem látszik a saját "szarából" nem fog kérdéseket feltenni, hiszen észre sem veszi, hogy uralják...


Megtekintések száma: 12367

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet