​A teljesen összezavarodott Márki-Zay kétségbeesésében már bárkivel vitázna - videók

2022. február 5., szombat




Márki-Zay Péter egyre nevetségesebben viselkedik, és ezt lépten-nyomon be is bizonyítja. 

Szinte nincs olyan hét, amikor ne sértene meg valakit, vagy ne hazudna egy hatalmasat. Legújabban úgy szeretne több figyelmet magának, hogy mindenáron vitát akar provokálni, bárkivel. Miután felelős politikus nem áll vele szóba - miért is tenné, hiszen Márki-Zay csak egy beosztott a baloldalon - ezen a héten előbb Deák Dániel politológust, majd Bohár Dániel riportert hívta ki vitázni.

Megkérdeztük őket, hogyan értékelik Márki-Zay egyre szürreálisabb viselkedését, és mit szólnak Gyurcsány Ferenc jelöltjének invitálásához.

Márki-Zay Péter egyre nevetségesebbé teszi magát. A baloldali jelölt

ELŐSZÖR MÉG ORBÁN VIKTORRAL AKART VITÁZNI, MAJD LÁZÁR JÁNOSSAL, DE MIUTÁN ŐK FELHÍVTÁK A FIGYELMÉT ARRA, HOGY A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI POLGÁRMESTER CSAK EGY BEOSZTOTT, ELŐBB DEÁK DÁNIEL POLITOLÓGUST HÍVTA VITÁRA, MAJD BOHÁR DÁNIEL RIPORTER IS FELKERÜLT A LISTÁJÁRA.

Az elemző először nem hitt a szemének, amikor meglátta, ki hívja telefonon

Márki-Zay korábban tett egy felhívást arról, hogy ha valaki bebizonyítja, hogy tényleg azt mondta, hogy

megszüntetné a rezsicsökkentést,

beengedné az országba a migránsokat,

fizetőssé tenné az egészségügyet,

Indiába küldené műtétre a magyar embereket és

bezáratna sürgősségi osztályokat és szülészeteket,

akkor fizet neki 5 millió forintot (ezt később kiegészítette hat millióra). Deák Dániel politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője készített egy videót, amelyben sorra vette mind az öt állítást, és bemutatta, hogy tényleg a saját szájával mondta Márki-Zay például azt, hogy az igazi rezsicsökkentés az, ha kevesebb vizet használunk, tehát például kevesebbet fürdünk.


Megtekintések száma: 3663





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet