A Titok – avagy a gondolatok ereje képes jobbá tenni a világot: LÉTEZNEK erők, amiket nem tudunk megmagyarázni!

2018. november 11., vasárnap




A Titok című filmben elhangzott dolgot valósága sokkal tovább nyúlik annál, mint amit ott bemutatnak. Sokan esküsznek arra, hogy a gondolatoknak hatalma van az anyag felett, és a vonzás törvénye tudományosan is bizonyítható.

A vonzás törvénye és a Titok

Titok, vagy Isteni igazság? Egy olyan erő, mely a hatalmába kerít mindent, és mellyel a történelem legnagyobb alakjai, formálói rendelkeztek.

Ez nem más, mint a vonzás törvénye, állítja a Titok című film, mely betekintést nyújt abba a világba, ahová csak ritkán merészkedünk: a természetfeletti világába.

Sokak szerint a Titok az egyik legcsodálatosabb és egyben leginformatívabb film, amit valaha láttak. Tény, hogy soha ilyen átfogó anyag nem született még korábban a vonzás törvényéről.

A film szerint a világ nagy gondolkodóit, a sikeres és híres embereket mindig az vitte előre, hogy hittek a gondolataikban, és képesek voltak előhívni a vonzás törvényét, és alkalmazni azt a saját életükre.

A képesség állítólag mindenkiben megvan, de nem mindenki tudja alapjáraton használni, ellenben tanulható.

Alapvetően sokan tapasztalják, és esküsznek arra, hogy a vonzás törvénye tényleg működik. Nem egy esetben számoltak be még itthon is róla, például annak idején a Fókusz című műsorban arról, hogy egyesek hogyan nyertek kocsit, vagy lakást, vagy hogyan gyógyultak fel súlyos betegségekből pusztán azzal, hogy folyamatosan pozitív gondolatokkal töltötték meg a fejüket.

Egy férfi például mindig azt képzelte el nagy részletességgel, hogy az új kocsija kulcsát fogja, beleül, és vezeti. Érezte, ahogy a háta a puha ülésnek nyomódik, és ahogyan a bőrkormányt fogja.


A tudomány álláspontja

Egyelőre nincsenek még komolyabb tudományos bizonyítékok, legalábbis az egész jelenség nagyon megfoghatatlan, ezért sok tudományos szakember nem hisz a vonzás törvényének létezésében és valóságában.

Az azonban elvitathatatlan, hogy bizonyos tapasztalások úgy festik le a jelenséget, mely alapján egyértelműen egy létező folyamat lehet.

Annyi bizonyos, hogyha tényleg létezik és tudományosan is mérhető a vonzás törvénye működés közben, akkor annak gyökerei a kvantumfizikában leledzenek.

A gondolatoknak ugyanis olyan energiájuk van, ami a mágnesességhez hasonlóan vonzó energiával bír. Ezt pedig a tudomány által is ki lehetne mutatni, mindössze ne rendelkezünk még olyan finom módszerekkel, amivel ezeket megtehetnénk, de az idő előrehaladtával egészen biztosan képesek leszünk ezeket mérni.

Növényeken már megfigyelték

Ha azonban azt hisszük, hogy semmilyen tudományos jellegű bizonyíték nincs a gondolatok fizikailag is megjelenő erejére, nagyon tévedünk.

Ugyanis az elmúlt években számtalan olyan kísérletet végeztek, melyek során növényekre mérőműszereket kötöttek, és figyelték ezen műszerek kilengését. Amikor ollót vettek elő a tudósok, és a növények felé közelítettek, a növények kilengéseket produkáltak.

Olyan volt, mintha a növények féltek volna, egyfajta aktivitást mutattak. És ez még nem minden. A dolog akkor kezdett megdöbbentővé válni, amikor a kilengés már akkor is megjelent, amikor a metszőolló elővételére gondoltak a tudósok.

Vagyis ebben az esetben a puszta gondolatot is képes volt valahogyan érzékelni a növény, és reagálni rá.

Fehér folt

Még nem tudni, meddig lesz fehér folt a tudományban ez a jelenség, de ami nem vagyunk képesek érzékelni és mérni, az még nem biztos, hogy nem is létezik. Megfigyelések ezrei alapulnak arra, hogy a vonzás törvénye nagyon is valódi.

Ezeknek az embereknek meggyőződése, hogy a jövőbe a tudomány fel fogja fedezni ezt a különleges kölcsönhatást a gondolatok és a világ fizikai valója között, méghozzá a kvantumfizika segítségével.

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria spirituális


Megtekintések száma: 32222





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet