A TITOK: ezért vagyunk MI MAGYAROK az ősi tudás több ezer éves hordozói!

2019. január 17., csütörtök
Európa legősibb népe: ez nem vitás.

Könnyen lehet, hogy a Földkerekség egyik legősibb népeivel álltak kapcsolatban elődeink…

Minden arra utal, hogy sokkal nagyobb szerepünk volt a világok kezdetén, mint amit ma mutatnak bizonyos régészeti leletek, történelmileg elfogadott elméletek.

Ez részben azért van, mert a nemzetrontók “szép munkát” végeztek, és a eltörölték a dicső ősmagyar múlt bizonyítékainak egy részét.

Azokat a történelmi “morzsákat”, melyek nyilvánvalóvá tennék: a magyar kultúra a világ minden szegletébe eljutott, még jóval azelőtt,t hogy ott más kultúrák megjelenhettek volna…

Itt nem csak arról van szó, hogy nyomaink fellelhetők még Dél-Amerikában is az egyes elveszett törzsek motívumai és szóhasználata között.

De még csak nem is arról, hogy nagy valószínűséggel Kolumbusznál hamarabb tették őseink lábukat az amerikai kontinensre…Sokkal inkább arról, hogy a földművelés és sok más kulturális “lenyomat” kísértetiesen hasonlít az ősmagyarok által alkalmazott dolgokra.

Nem véletlen, hogy az őshazáról ma úgy gondoljuk, hogy akár 20.000 éves is lehet…

A MAG népe a MAGyarságban pedig utal arra, hogy a Kárpát-medence már a legutolsó nagy jégkorszak idején is lakott volt.

A mi népünk képes volt a tudás MAGját alkalmazni, és mivel geotermikusan aktív volt ez a régió, a jégkorszak idején ide vonult vissza ősi népünk, és az emberiség megmaradt része, hogy túléljen.

Ez volt az a bizonyos őskirajzás, amiről sokan beszélnek… a jégkorszak utáni népi szétszéledés… keveredés és különböző kultúrákra való “lebomlás”…

Azok tehát, akik azt állítják, hogy népünk története csak ezer éves, és hogy a Honfoglaláskor érkeztünk ide, hazudnak.

Balga butaságot próbálnak elhitetni: mi nem hont foglaltunk, hanem HAZATÉRTÜNK!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen magyarország magyarsag


Megtekintések száma: 57931

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet