A TITOK: ezért vagyunk MI MAGYAROK az ősi tudás több ezer éves hordozói!

2019. január 17., csütörtök




Európa legősibb népe: ez nem vitás.

Könnyen lehet, hogy a Földkerekség egyik legősibb népeivel álltak kapcsolatban elődeink…

Minden arra utal, hogy sokkal nagyobb szerepünk volt a világok kezdetén, mint amit ma mutatnak bizonyos régészeti leletek, történelmileg elfogadott elméletek.

Ez részben azért van, mert a nemzetrontók “szép munkát” végeztek, és a eltörölték a dicső ősmagyar múlt bizonyítékainak egy részét.

Azokat a történelmi “morzsákat”, melyek nyilvánvalóvá tennék: a magyar kultúra a világ minden szegletébe eljutott, még jóval azelőtt,t hogy ott más kultúrák megjelenhettek volna…

Itt nem csak arról van szó, hogy nyomaink fellelhetők még Dél-Amerikában is az egyes elveszett törzsek motívumai és szóhasználata között.

De még csak nem is arról, hogy nagy valószínűséggel Kolumbusznál hamarabb tették őseink lábukat az amerikai kontinensre…

Sokkal inkább arról, hogy a földművelés és sok más kulturális “lenyomat” kísértetiesen hasonlít az ősmagyarok által alkalmazott dolgokra.

Nem véletlen, hogy az őshazáról ma úgy gondoljuk, hogy akár 20.000 éves is lehet…

A MAG népe a MAGyarságban pedig utal arra, hogy a Kárpát-medence már a legutolsó nagy jégkorszak idején is lakott volt.

A mi népünk képes volt a tudás MAGját alkalmazni, és mivel geotermikusan aktív volt ez a régió, a jégkorszak idején ide vonult vissza ősi népünk, és az emberiség megmaradt része, hogy túléljen.

Ez volt az a bizonyos őskirajzás, amiről sokan beszélnek… a jégkorszak utáni népi szétszéledés… keveredés és különböző kultúrákra való “lebomlás”…

Azok tehát, akik azt állítják, hogy népünk története csak ezer éves, és hogy a Honfoglaláskor érkeztünk ide, hazudnak.

Balga butaságot próbálnak elhitetni: mi nem hont foglaltunk, hanem HAZATÉRTÜNK!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen magyarország magyarsag


Megtekintések száma: 81965





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet