A titokzatos kalapos ember legendája - Kapcsolat lehet az árnyékember és a kalapos ember között?

2016. szeptember 2., péntek
A kalapos szellem jelenséget világszerte már több városban, több személy vagy család észlelte. A hátborzongató alak feltűnésére a mai napig nincs logikus magyarázat, mégis ott van különböző felvételeken, fotókon, és szemtanúk vérfagyasztó beszámolóiban. Ráadásul kapcsolat lehet közte, és a szintén hírhedt árnyékember között. Voltatok már úgy, hogy az éjszaka közepén, egy rossz álomból felriadva megpillantottatok valakit - vagy inkább valamit - a sötétben, ami kísértetiesen hasonlított ember emberi alakra?  

Az árnyékember

Az árnyékember, vagy árnyékszellem legendája már régóta közbeszéd tárgya, egyes családok szájról szájra adják át a történeteket, melyek a rejtélyes, és egyben nagyon félelmetes alakról szólnak. A helyzet azonban az, hogy az árnyékember valósabb, mint bárki hitte volna.

Több felvétel, fénykép készült a történelem folyamán, mely megörökítette mint paranormális jelenséget.

Az árnyékembert rengeteg ember látta már, előfordulhat az is, hogy az olvasók közül is többen találkoztak már vele főleg gyerekkorukban, néhány álmatlan éjszakán. arnyekember-szellem A beszámolók szerint a lény főleg éjszaka jelenik meg, és azt érezzük, mintha figyelnének minket. Ilyenkor tényleg úgy érezzük, mintha két szúrós szempár meredne ránk az éj sötétjében.

Egyes szemtanúk még egy nagyon erős nyugtalanság érzést is leírtak, amikor tudták, hogy az árnyalak a szobában tartózkodott velük.

Arról még a paranormális kutatók között sincs egyetértés, hogy pontosan egy  és ugyanazon entitásról beszélhetünk világszinten, vagy az árnyékember egy szellemi megjelenési forma, azaz egy típus, vagy forma, melyként meg tud jelenni egy kísértet, túlvilági lény.
"És az ajtóm mellett és a nappali között megjelent egy fekete alak, egyfajta árnyékféleség, amit csak én láttam, éreztem. Először nagyon megijedtem  de valami oknál fogva utána megszoktam."
Spirituális emberek állítólag kapcsolatba is tudtak néhányszor lépni ezzel a rejtélyes, ijesztő és hívatlan vendéggel. szurrealis-ejszakai-elmeny A nyitott spirituális csatornákkal megáldott  emberek  érzik hogy egyre több dolog válik érzékelhetővé a szemmel nem érzékelhető  spirituálisan megközelíthető síkok energiáiból. Éppen ők szolgáltak ezekből a megfigyelésekből, kapcsolatfelvételekből némi információval arról, hogy mi vagy ki lehet ez a rejtélyes árnyalak, de erről kicsit később...    

A kalapos ember szelleme

A kalapos ember jelenség nagyon hasonlít az árnyékember jelenségére, ezért sokan sokszor próbáltak valamiféle kapcsolatot találni a kettő között. kalapos-szellem A fekete kalapos alakról azt beszélik akik már látták, hogy sokkal riasztóbb, iszonytató nyugtalanságot okozó jelenség, mint az árnyékember.
"Én kb 3 éve találkoztam a "kalapossal" de nálam nem álomként jelent meg ez biztos. Az ágyam szélén ült láttam a haját is (szőke vállig érő göndör) és nagy fekete kalapot viselt. Annyira megijedtem,hogy felkapcsoltam az ágyamnál az éjjeli lámpámat, de természetesen addigra eltűnt. Épp ma találkoztam egy olyan emberrel (élő személy :)) aki kiköpött mása az alaknak. Rákerestem hogy mi lehet ez így jutottam ide, gondoltam megosztom veletek is. Ha esetleg valaki többet tudna róla érdekelne hogy ki is lehet ez a fekete kalapos rém. :) - írja az egyik magyar kommentelő az interneten.
Érdemes kérdezősködni a rokonok, ismerősök körében, ugyanis meg fogunk döbbenni, hogy mennyien látták már a kalapos szellemet, még ha tudtukon kívül is. kalapos-szellem-2
"Több mint 12 évvel ezelőtt történt. Éjszaka volt, a hátamon feküdtem. Arra ébredtem, hogy felülök. De nem magamtól, hanem felhúz valami erő. A kezeim lógtak mellettem. A szoba világos volt, balra fordítottam a fejem, a kishúgom az igazak álmát aludta. Az ágyunk végében, a lábamnál állt egy fekete csuhás alak, a bal kezét felém nyújtotta -gondolom az erejével ültetett fel. Rá néztem. Magasnak tűnt, állt ott a fekete csuhában, és a bal kezének hosszú, csontos mutatóujjával rám mutatott. Gondoltam, a kaszás, kész végem, de kaszája nem volt. Néztem őt. Az ujjáról a tekintetem az arcára tévedt, de nem volt arca. Néztem tovább. A csuhája hosszú volt és olyan fekete, amilyen feketét én még soha nem láttam. Ha becsukom a szemem, ma is látom a csuhájának a ráncait. Visszafektetett. Nem magamtól, ugyanazzal az erővel amivel felhúzott, vissza is engedett. Aludtam tovább. Emlékszem, nem voltak érzelmeim. Nem féltem, nem visítottam."
Egyes beszámolókra alapozva a kalapos szellem általában akkor jelenik meg ha valamiféle rossz történt, vagy fog történni a környezetünkben. Ez lehet baleset, súlyos lelki válság, vagy haláleset. Nem egy esetben a kalapos alak megjelenését egy szeretett személy gyors és tragikus távozása követte, ezért kialakult az a kép, hogy az entitást halált és kínokat hoz magával. sotet-szellemalak Bárki látja, vagy találkozik vele, nem jelent jót.
"Elmondom nektek, arra gondoltam, ha ez valóság volt,  akkor tényleg van túlvilág, ha van túlvilág, van mennyország. Ha van  mennyország, akkor van Isten is. Hittem benne mindig is, de ez számomra olyan, mint egy bizonyosság."
Néhány szemtanú elmondta, hogy néha az alak szeme is látszik, mely általában vörös. A rejtélyes látványosság a paranormális fórumokon, üzenő falakon, weboldalakon és chat szobákban széles körű figyelmet érdemelt ki.  

Spirituális magyarázat

A spirituálisan erős emberek, akik képesek médiumként kapcsolatot felvenni túlvilági lényekkel, több esetben is találkoztak már a kalapos szellemmel és az árnyékemberrel. Szerintük a kapcsolatot egyértelműen megvan a kettő jelenség között. Azért nem látunk konkrét arcot a lény megjelenésekor, mert

ezek a szellemek frissen elhunyt személyek lelkei, akik még csak próbálgatják erejüket.

Keresik a tudattalanul is nyitott  csatornákkal rendelkező embereket. és erőtlen árnyalak formájában mutatkoznak. Felderítik, megfigyelik mik a gyöngéink, , félelmet ébresztenek bennünk. kalapos-szellem-3

A félelemben levő embertől pedig igen könnyű energiát lopni. Minél jobban megvagy rémülve annál több energiádat veheti el.

Tulajdonképpen ezek egyfajta túlvilági energiavámpírok, melyek nem képesek már fizikai testet ölteni haláluk után, de még életükben is energiavámpírok voltak. Mit tegyünk tehát, ha találkozunk valamelyikkel? Próbáljunk meg ne megijedni, hisz abból táplálkoznak. legyünk határozottak, és ne engedjük, hogy beférkőzzenek legbelsőbb gondolatainkba.


Megtekintések száma: 20677

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet