A torinói lepel 3 dimenziós képén a Bárány szó olvasható!

2018. október 12., péntek
Megfejthették a torinói lepel végső „kódját”?

Egészen biztos, hogy a torinói lepel természetfeletti eredetű, és Jézushoz kapcsolódik. Korábban az elmúlt években számtalan alkalommal készítettek különféle felvételeket a lepelről.

Ezen felvételek között voltak modern, 3 dimenziós hologramok is.

Az egyik ilyen hologram lehetővé tette a leplen látható alak „megmozdítását”, amit videón tekinthetünk meg, valamint a fejtetőn sok apró, vérző seb azonosítását, ami megerősíti a korábbi feltételezést, hogy nem töviskoszorút, hanem az egész fejet beborító tövises „sapkát” borítottak rá. A háromdimenziós kép a lepellel kapcsolatos botanikai kutatások eredményeivel is meggyőzően egybevág.

Sokakban felvetődött már korábban is, hogy a lepel maga egy hologram lehetett.

Ez pedig csak úgy lehetséges, ha valamilyen módon a fény belülről érte a vásznat, amibe belecsavarták a testet.

Vagyis egy bizarr folyamatnak kellett végbemennie belülről. Elképzelhető, hogy egy teleportációhoz hasonló dolog történhetett? Vagy Jézus teste egyszerűen csak dematerializálódott?

A háromdimenziós képalkotásban jártas orvosok feltűnt, hogy a leplen látható kép távolabbról nézve élesebb, bizonyos szögekből szemlélve viszont halványabbnak tűnik, különösen közelről; a teljes kép csak bizonyos távolságból áll össze. Megállapította, hogy mindez – vagyis az, hogy a nézőpont változása befolyásolja a kép erősségét – a hologramra jellemző.

A kép nagy valószínűséggel holografikus információt is tartalmaz.

A torinói lepel "kódját" sokáig senki sem tudta megfejteni, aztán észrevettek valami még bizarrabbat a hologram információk alapján magán a lepel alakon.

Feltűnt ugyanis egy tárgy, ami szilárd volt. Ez egy ovális tárgy volt egész pontosan a nyaki részen, domború héber betűkkel. A későbbi részletes vizsgálatok alkalmával kiderítették, mi állt rajta.

Három betűt – cádi-álef-nun – azonosított, amelyeket összeolvasva a c’n szót kapta. Ernest Klein héber etimológiai szótára szerint a c’n szó nyájat alkotó bárányokat, kecskéket jelent.

A Bibliában a bárány szó a húsvéti bárányra utal. Arra a jószágra, amit mint húsvéti áldozatot kell levágni a családok számára.

Ez pedig egyértelműen arra utal, hogy a test, mely a lepelbe volt csavarva nem másé, mint Jézus Krisztusé.

Bár rengeteg az elképzelés arra vonatkozólag, hogy hogyan jött létre maga a kép, és a teleportáció, vagy a dematerializáció sincs kizárva, máig nincs pontos magyarázat.

A bárány szó azonban bizonyítóerejű lehet.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek vallás jézus isten krisztus hologram


Megtekintések száma: 411448

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet