A tudat hatalma az anyag felett: számos kísérlet alátámasztja, hogy a gondolat kihat az anyagra!

2022. július 7., csütörtök




Egyes parapszichológiai jelenségek valósak lehetnek - állítják a kutatók, akik hátborzongató kísérletekkel igazolták egy másik világ létezését.

A gondolatnak hatalma van az anyag felett, akárcsak a kimondott, vagy kimondatlan szavaknak - állítják világszerte a tudósok egy nyitott rétege.

A világunkon túl létezik egy másik világ, egy nem anyagi világ, ami egy külön erőforrásból táplálkozhat.

Egyes fizikusok szerint a kvantumfizikai bizonyos modelljei és a húrelmélet is igazolja ezen párhuzamos világok létezését.

Bizonyos parapszichológiai jelenségek esetében ezzel a világgal interferál a mi világunk - mutatják a friss kutatások.

Ezt már a kétezres év előtt sikerült igazolni, és azóta is úgy gondolják a szakemberek, hogy mindennek hatása van midnenre.

1999-ben az Irvine-i Kalifornia Egyetem professzora Jessica Utts kiadott egy tanulmányt, amely kimutatta, hogy a parapszichológiai kísérletek sokkal erősebb eredményeket produkáltak, mint a napi aszpirin adagolás, amely segít megelőzni a szívinfarktust.

Utts azt is kimutatta, hogy ezek az eredmények sokkal erősebbek, mint például a különböző gyógyszerek, például a trombocitarombolók mögötti kutatási eredmények.

Végeztek kísérletet már az emberi könyncseppekkel is, ami szintén azt mutatta, hogy az emberi könny tartalma bizony szoros összhangban volt azzal, hogy éppen milyen érzelmi reakció váltotta ki ezeket a könnyeket.

Nemzetközileg elismert tudósok egy csoportja tehát bizonyos benne, hogy a minket körülvevő anyag, a neutronok, protonok és fotonok nem az egyetlen valóság.

A posztmaterialista paradigma ezzel együtt elősegíti a pozitív értékeket, például az együttérzést, a tiszteletet, a gondoskodást, a szeretetet és a békét, mert rájövünk, hogy a köztünk és mások közötti határok átjárhatók.

Ha erre majd egy végső bizonyítékot tárnak a vilgá elé, ami sokak szerint hamarosan a CERN részecskegyorsító segítségével bekövetkezik, akkor az egész civilizációnkat meg fogja változtatni ez a felismerés.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány túlvilág spirituális paranormális valóság anyagi világ


Megtekintések száma: 203005





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet