A tudat nem semmisül meg a halállal: több tucat gén kapcsol át aktív állapotba a test halála után!

2023. november 28., kedd




Megdöbbentő áttörés a halál utáni élettel kapcsolatban.

Karnyújtásnyira van a halál utáni élet megfejtése? Úgy néz ki, hogy a halál nem valódi, csak egy illúzió, legalábbis a tudatunk számára.

A testünk ugyanis csak egy külső burok, egy húsbörtön, vagy valamiféle tároló, mely életünk során velünk van, mint valami ruha.

Kutatók és genetikusok ugyanis azt a váratlan felfedezést tették, hogy legalább több tucat gén aktivizálódik a halál után.

Vagyis a test halálakor beindul egyfajta biokémiai folyamat, melyek ma még nem teljesen értünk.

Azt már tudjuk, hogy egyes sejtek napokkal a halál után is burjánzanak bennünk. Sőt, az agyban találtak olyan régiókat, melyek a halál beálltának pillanatától aktivizálódnak.

Olyan, mintha a test nem csak egyszerűen meghalna, hanem tervezett módon, fokozatosan állítaná le magát, függetlenül attól, hogy az egyén milyen súlyos sérülésbe halt bele.

Vagyis ez a folyamat független a testtől, és kapcsolatban lehet a tudatunkkal.

Annál is inkább, mert a frissen felfedezett gének inaktívak az életünkben, és csak a halálunkkor kezdenek el "életet élni".

A tudósok szerint ezek a gének lehetnek a túlvilág rejtélyének kulcsai.

Az sem lehet véletlen, hogy az agyhalál utáni 10 percben is képesek voltak komoly aktivitást mérni az agy egyes régióiban egy kísérlet alatt egy páciensben.

Soha azelőtt ilyen nem történt, de a kísérleteket megismételve másoknál is megfigyelték ezt.

A folyamat még nem tisztázott. Ahogyan az sem, hogy pontosan mi történik ilyenkor.

Az azonban biztos, hogy jófelé tapogatóznak a tudósok, és ha a tudomány ilyen ütemben fejlődik, hamar megtalálhatjuk a végső választ: van-e élet a halál után?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek túlvilág bizarr


Megtekintések száma: 232547





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet