A tudomány szerint igazolható az öngyógyítás a tenyér energiájával!

2019. március 5., kedd




Ha hiszed, ha nem, minden ember képes az öngyógyításra. Gondolj csak bele, ha véletlenül megvágod magad, akkor előbb-utóbb a seb magától beforr.

Ennek oka elsősorban az, hogy a szervezetedben öngyógyító folyamatok zajlanak.

Amikor szomorú vagy és sírsz, az elméd végül lecsendesedik, és ez megnyugtat. Mindenki képes az öngyógyításra, csupán el kell kezdened az alábbi módszert tudatosan alkalmazni.

A tenyér energiája

A test maga egy csodálatos műremek. Miközben itt ülsz, és olvasod ezt a cikket, ez alatt is több százezer folyamat zajlik a testedben, és mindez öntudatlanul történik.

A szervezet egyfajta intelligens biológiai robot, amelynek táplálékra, öngondoskodásra és védelemre van szüksége.

Fontos a helyes étrend kialakítása és a rendszeres mozgás.

A természetben eltöltött idő is kiemelt jelentőségű. A megfelelő hidratálás és a pihentető alvás szintén meghatározó. Azonban minden ember bír egy egészen különleges spirituális képességgel is, amelyet szintén ápolni és táplálni kell.

Az az igazság, hogy a világ minden egészséges ételét felkutathatod, kőkeményen mozoghatsz minden nap, ha nem törődsz eleget a mentális állapotoddal és a lelkeddel, akkor mit sem ér az egész.

Mindez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban egészséges legyél.

A spirituális energia a testedből származik, ez maga az aura

A lélek világa és a benned lévő energia az, amelyet mások felé kisugárzol. Ám az emberek sokszor hajlamosak mindezt figyelmen kívül hagyni, és nem törődnek a lelkükkel, elhanyagolják azt. Márpedig ez az az energia, amely az ösztöneidet irányítja és egyben egy belső iránytű is.

Ennek köszönhető az, hogy képes vagy összekapcsolódni az univerzummal és a felsőbb énnel. Sokszor mutat utat az életed során felmerülő fontos döntésekben és szituációkban.

Amennyiben elegendő mennyiségű pihentető alvásban van részed, és ennek ellenére még mindig kimerült vagy, megeshet az is, hogy ezt az energiát kell visszapótolnod.

Néhány jel, mely utal arra, hogy a spirituális energiatartalékaid kimerültek:

  • nem érzed magad komfortosan ott, ahol vagy, amiben jelenleg élsz
  • nincs benned kellő lelkesedés, annak ellenére sem, hogy valóra váltak az álmaid
  • úgy érzed, nincsenek céljaid
  • szeretnéd mélyebben megérteni az életed és arra vágysz, hogy átértékeld mindazt, amiben benne vagy
  • feszült vagy és sokszor fog el szorongás

A lelki energia helyreállításának egyik hatékony módszere, ha az öngyógyítást alkalmazod, amely az alábbi hat egyszerű lépésben elvégezhető:

1. lépés

Keress egy csöndes helyet, ahol senki nem zavar meg. Feküdj le vagy helyezkedj el kényelmesen egy székben. Hunyd le a szemed és vegyél egy mély lélegzetet. Figyelj arra, hogy hasi légzést végezz, ha egy mód van rá.

2. lépés

Kulcsold imára a kezed, óvatosan egymáshoz illesztve a két tenyered. Majd emeld fel a kezed úgy, hogy közben megérinted a homlokod és a harmadik szem területét, majd csúsztasd le a kezed a szívközpont helyére.

A homlok és a mellkas területén két nagyon fontos csakra található, amely az úgynevezett harmadik szem és szívcsakra. Ez a mozdulat segít aktiválni mindkettőt.

3. lépés

Kezdd el lágyan összedörzsölni a tenyered, míg nem érzed, hogy melegszik. Helyezd a jobb kezed a szív központjára, a bal kezed pedig a köldökre. Ezt a két csakrát érints a kezeddel.

4. lépés

Ha behunyod a szemed, képzelj el egy gyógyító fehér fényt, amelyet a kezeid között tartasz és szétárad a testedben. Képzeld el a tápláló fényt, hogy végigáramlik a testeden és meggyógyít, helyreállít és feltölti az energiaközpontokat.

A fejed búbjától a lábujjadig áramoljon ez a fény, vizualizáld azt, hogy a vibráló fehér fény egyfajta védőburkot képez körülötted.

5. lépés

Ha úgy érzed, hogy elegendő fehér fény áradt szét benned, nyisd ki a szemed és rázd meg a kezeid. Állj meg és lazítsd el a tested, engedd, hogy beinduljon a vérkeringés és szétáradjon benned az energia.

6. lépés

Igyál egy nagy pohár vizet és legyél végig hidratált a nap folyamán.

Nagyon gyors és egyszerű módja ez annak, hogy gyógyító energia áradjon szét a testedben, emellett újra feltöltődsz spirituálisan is.

Annál hatásosabb lesz az eredmény, minél inkább odafigyelsz arra, hogy minden nap egy héten át legalább 15 percig végezd el a fönti lépéseket.

rejtély rejtélyek ezotéria spiriruális


Megtekintések száma: 84659





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet