A tudósokat is sokkolta: az emberiség 15%-ában idegen vér csörgedezik!

2018. április 9., hétfő
Lehet, hogy te is köztük vagy! Hátborzongató eredmények!

óriási felfedezést tettek, melyről korábban már beszámoltunk mi is, de most még jobban megerősítették a felfedezést és annak eredményét.

Arról van szó, hogy komoly laboratóriumi genetikai és egyéb vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy az RH negatív vércsoportú emberek genetikai kódja jelentősen eltér a többiétől.

Egyesek szerint ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy minden ilyen vércsoportú embernek földönkívüli elődjei lehetnek.

Ez persze azonnal magával vonja azt is, hogy nem lehet véletlen, vagyis a vércsoport és a genetikai kód eltérése mesterséges lehet, vagy egy eddig nem ismert biológiai evolúciós folyamat eredménye.

Az ősi idegenekkel foglalkozó szervezetek és kutatók szerint ősi idegenek látogatták a Földet, ennek lehet az eredménye ez a vércsoport.

Egy logikusabb tudományos teória szerint az akár 1 milliárd embert is érintő eltérés az evolúcióval és egyes biológiai folyamatokkal is magyarázható, ám ha ez így van, akkor azt még nem sikerült sehogy sem megfejteni.A modern tudósok legtöbbje nem fogadja el ezt az elméletet. Miért is tennék? 

Ha bebizonyosodna, hogy igaz, akkor alapjaiban rendülne meg a világról alkotott képünk, történelmünk, sőt evolúciónk is. 

A különös vércsoport nagyjából 35 ezer éve jelent meg. 

A Földre látogató idegen lényekről a több ezer éves sumer eredetmítoszban és az indiai szent iratokban, a védákban is olvashatunk, de még a Bibliában is találhatunk erre utalásokat. Talán éppen ebben az időszakra eshet az emberi DNS megpiszkálása is.

A tudósok egyike ezt meg is szellőztette, pontosan ezt mondta:

“Azzal együtt, hogy a földi élet állandóan fejlődik, a felvetést, hogy talán szándékos beavatkozás eredménye, nem szabadna kizárni. Egy statisztikailag erős intelligens szerű „jel” kimutatása a genetikai kódunkban, igazolható következménye lehetne egy ilyen forgatókönyvnek”

A tudomány számára ez még egy hatalmas rejtély, de a genetika és a technológiák fejlődésével még akár a mi életünkben kiderülhet, hogy pontosan mi az RH negatív vércsoport végső titka...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány ufók idegen idegenek összeesküvés biológia emberiség


Megtekintések száma: 69153

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet