A valaha volt legtisztább videóbizonyíték a földönkívüliek létezésére!

2017. szeptember 10., vasárnap
Egy farmer vette fel, amint a kukoricásból egy humanoid lép ki. Velőtrázó volt, amit látott. Az egész internet erről a felvételről beszél.

Meglehet az ufó kutatás Szent Grálja? A végső bizonyíték az idegenekre?

Egy farmer a sötét éjszakában valami olyasmit filmezett, aminek most az egész világ a csodájára jár, és heves viták tárgyát képezi.

Arról van szó, hogy a szóban forgó férfi hangokat hallott a mezőn, és kiment a földjére, miután felvillanó fényeket is látott a háza melletti kukoricásban.

Először azt gondolta, hogy talán csak barátai szórakoznak vele.

Azonban amikor közelebb lépett a kukoricáshoz, ahonnan a hangokat és a mozgást észlelte, belegyökerezett a lába a földbe.

Hirtelen ugyanis egy szürke, nagy fejű, fekete szemű idegen humanoid lépett elő a rengetegből. Az egész nagyon hasonlított a Mel Gibson főszereplésével készült Jelek című film kukoricás jelenetére.

Azzal a különbséggel, hogy sokak szerint - és a farmer szerint is - ez maga volt a valóság, és amit látott, arra megesküszik, hogy nem egy hamisítvány. 

A felvételt átszolgáltatta videós szakembereknek is, akik megállapították azt, hogy nincs nyoma utólagos manipulációnak

Amit tehát a felvételen látni, az ténylegesen ott volt a sötét éjszakában, a kukoricaföldön

Maga a videó nagyon részletes, még a megszokott homályos felvételeknél is jóval élesebb. A szóban forgó földönkívüli többször is jól kivehető rajta, mivel a farmer nem futott el: minél több részletet fel akart venni belőle, miközben ő maga is halálra volt rémülve elmondása szerint.

Mindemellett a felvétel nagyon hosszú. Közel 23 percen át rögzítette ugyanis a farmer, amit lát. Mindent fel akart ugyanis venni, hogy az emberek elhiggyék azt, amit látott.

Mindezek ellenére sokan nem hisznek a férfinek, és egyesek azzal vádolják, hogy saját maga készítette a felvételt, beépített, kosztümös szereplőkkel.

Mások szerint azonban egy valós észlelésről van szó, amit a kormányzat úgy akar eltusolni, hogy elhiteltelenítik a farmert, hogy senki ne higgyen neki.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ijesztő


Megtekintések száma: 63124

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet