​A valóság megértése - Korszakváltás, és a fejlett földönkívüli civilizációk segítségnyújtása

2021. szeptember 14., kedd




Nagyon komplex információ halmazról beszélünk. Mind a spirituális, a tudományos és a geopolitikai valóságot feltárja. Ezen információk birtokában bárki kiszabadulhat a szántszándékkal fenntartott globális tudati fogságból. 

Ez nem mást jelent mint olyan információkat, melyek lehetővé teszik az állandó, feltétel nélküli boldogság és szeretet érzetét. Ha szenzáció hajhász lennék azt mondám: a megoldást jelenti minden problémádra. 

És nem is hazudnék vele. A tudás felszabadít. De ha még azt sem tudod mi alól, akkor bizony esélyed sincs. Az igazság mindenkié, ezért vedd hát el te is magadnak a részed. És kívánom szabadítson fel téged!

Talán mindenki halott már az Aranykorról. A Maják naptára 2012-ig számolt. És mint azt észrevetted nem jött el a világvége azóta sem, de ők soha nem is mondták azt, hogy azt várják. Sőt, ha egy picit is beleásod magad a témába pontosan felvázolták mire lehet számítani. Akik a világvége narratívát erőltették, pont azok az erők akiknek addig volt idejük eltüntetni a populációt, a bolygó megtartása érdekében. 

Emlékszem még 2011 év végén mekkora média tömeghisztéria volt a 2012-es világvége kapcsán, pont mint 1999 év végén a számítókép apokalipszis el-nem-jövetele idején.

A 2011-es szilveszter előtt volt egy riport, egy Dél Amerikai őslakossal, aki tökérdekes dolgokat mondott. Akkoriban cseppet sem számítottam tudatosnak. És amikor a mosolygós kis öreget a világvégéről kérdezték, ő csak vigyorgott és legyintve megnyugtatott, nem lesz világvége. Külön a Magyaroknak üzent (persze egy Magyar riporteren keresztül, nem az NBC-ben) , hogy nagy dolgok állnak előttünk, és a 2012-es évtől folyamatos tudatosodásra számíthatunk. Akkoriban nem nagyon tudtam hova tenni ezt a dolgot. Igazából az is fura volt, hogy egyáltalán tud rólunk valamit az öreg, oly messze tőlünk. A

zóta a tanulmányaim világossá tették, hogy a Maja kultúra őseinket, a MAH-GAR-okat tisztelték a legjobban, az összes népközül. Mi voltunk a világ gyógyítói az ő idejükben. Vannak feljegyzések arról, hogy egy Maja király feleségén császármetszést hajtott végre egy MAH-GAR gyógyító. De nem is ez a lényeg. Igazából nincs is olyan ősi civilizáció aki ne tenne említést a már hivatalosan megkezdődött Aranykórról. Még a keresztény vallás is eddig a korszakig számolja az időt. Az utolsó pápa Benedek. 

A vallásuk szerint nem lesz több pápa. Amikor megválasztották tudták, hogy ő az utolsó, hiszen ebben az időben már az apokalipszis csatáját vívjuk nagyban. Ami igaz is meg nem is. Ez nem egy igazi csata, habár Jhave szeretné ha így tekintenénk erre az időszakra, mert így van a legtöbb sansza. Megnyugtatlak így is pont nulla. 2012-ig volt ideje eltörölni ezt a civilizációt, ezért erőltette már 2000-ben is a világvége pánikot. Az igazság az, hogy ez nem egy csata, csak egy korszakváltás. 2012-óta teljesen megváltozott a világ. 

Persze a bibliában beígért katasztrófák a mai napig tetőznek, de 2020 01 12.- egy újabb fordulópont! Eddig szépen lassan, sokaknak láthatatlan módon, de kezdtek leomlani a vaskor alappillérei. És most fog az egész összeomlani teljes egészében. Bizonyára, legalább érintőleg tudsz valamit a bolygóállásokról, és a történelemre gyakorolt hatásairól. Ez nem ezo-tere-fere humbuk dolog, nyilván hatással vannak egymásra a bolygók energiái. És a nagy történelmi fordulópontokkal mindig összehozható egy különleges bolygóegyüttállás. Az a bolygó együttállás ami most várható 700 évente ismétlődik meg, és számmisztikailag a 2020 egy roppant nagy erőt ad ennek a mostaninak. De az aranykor jóval több mint bolygóegyüttállás következménye. 

Ez egy hatalmas kozmikus korszakváltás. Hogy szemléltetni tudjam, először mutatnék egy animációt, hogy legyen egy képed a naprendszer mozgásáról. Szándékosan vezettek félre már az iskolától kezdve. A Föld nem keringünk a nap körül, spirálisan mozgunk körülötte, miközben száguldozunk a naprendszerünkkel a galaxis központi napja körül, akár a többi naprendszer.

A Galaxisunk központi napja egy hatalmas fotonövet képez a galaxis közepén, melyen a naprendszerek, fejlettségüktől függően, különböző időközönként áthaladnak. Ez egy többsávos foton csík, mely a Galaxisunk központjából áramlik, követve a Tejút spiráljait. A mi naprendszerünk ezt a Gyűrűt 25920 év alatt teszi meg, amely periódust Galaktikus Évnek hívunk, és ezalatt kétszer is keresztezi ezt a fotonövet. Az áthaladás időtartama nagyjából 2000 év. 2012 12. 22. én léptünk be a szemmel is látható fotonövbe, de már 2000 évvel ezelőtt elkezdtünk érintkezni a kevésbé sűrűbb rétegeivel.

Ez nem egy olyan dolog, ami nincs tudományosan alátámasztva. A fotonövvel a tudósok és asztrológusok éppen úgy foglalkoznak mit az ősi írások. Akármilyen megdöbbentő is, a NASA először kidolgozta a tervet a Foton öv felrobbantására, és állítólag tettek is erre kísérleteket. 

Abban minden tudós egyetért, hogy 2012-ben beléptünk ebbe a fotonövbe. A cikk további részében majd kifejtem miért nem érzékeljük ezt drasztikus szinten. Most viszont rávilágítanék milyen érzékelhető változások kezdődtek a naprendszerünkben a fotonövvel való érintkezés következményében. 

A Föld légkörében a felsőbb rétegekben egy eddig nemlétező gáz jelent meg, a vulkáni tevékenységek drasztikusan megsokszorozódtak. A naprendszerben található égitestek fényereje folyamatosan emelkedik, a pólusaik elkezdtek felcserélődni, és nő a mágnese erőterük. A Nap mágnese erőtere 1901 óta több mint 250%-al nőtt! A Szibériai Tudományos Akadémia ezeket a változásokat hivatalosan is a fotonövbe való belépésünknek tulajdonítja.

Már nincs lehetőség a visszafordulásra. Önállóan el kell döntenie mindenkinek, hogy megszeretné e lovagolni a felemelkedés hullámait a bolygóval együtt és transzformálódni egy új emberi fajjá, ami az átalakulás után elnyeri halhatatlanságát és az Új Föld tudatosságába emelkedik, az 5. dimenziós szinten, vagy nem vesz részt a felemelkedésben és a 3. dimenzió szintjén marad egy másik inkarnációs körforgásban. Szabad akaratod van, vagyis te döntöd el melyik utat választod.

A biofotonokról már beszéltünk érintőleg az előző cikkben is. Megtárgyaltuk, hogy a DNS első vitalitás forrásként használja. Gyakorlatilag tekinthetjük életenergiának. A fény legkisebb részegysége, ami nem is olyan mellékesen, de él!

tudomány összeesküvés


Megtekintések száma: 46479





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet