A Vatikán egy globális világkormány alapjait akarja lefektetni: illuminátus vészforgatókönyv

2023. május 25., csütörtök
Ferenc pápa kulcsszerepet játszhat abban, hogy az Új világrend létrejöjjön?

Lehet, hogy az Új világrend gondolata, eszméi és az egész jogi háttere nem is Amerikából fog indulni, hanem a Vatikánból?

Egyre több jel utal ugyanis arra, hogy Ferenc pápa, és maga a Vatikán több tagjai is - a komplett felső vezetés - erős érdeklődést mutat egy egységesített rendszer felé.

Ez azt jelenti, hogy többek között a pápa maga nyilatkozta, hogy legjobb lenne ennek a világnak elegységesített világbankot létrehozni, így a különálló financiális rendszerek egyesíthetők lennének.

A globális gazdaságban egyre inkább elmélyülő Vatikán tervei nem a véletlen műve.

Korábban is erős gyanú volt rá, hogy valójában az illuminátusok irányítják már az egész szervezetet, és az összes jelentősebb pozíciót - köztük a pápai trónust - az ő embereik töltik fel.

Az illuminátusok célja pedig mindig is az volt, hogy létrehozzák az Új világrendet, azaz az egységes világkormányt.

A Vatikán egyik szóvivője már korábban is elszólta magát.

John Schellnhuber megdöbbentő állításokat nyilatkoztatott ki nemrég, melyet aligha lehet nem félreérteni, és azonnal beindította a különféle pletykákat az összeesküvés elméletek hívei között.

Arról van szó, hogy a szóvivő, aki egyben professzor is, és köztiszteletben is áll a Vatikán vezetősége körében, azt mondta, hogy a Föld már rég túlnépesedett, és valójában 6 milliárd lélekkel többen vagyunk, mint eredetileg kellene lennünk.

Ez szintén az Új világrend egyik legfőbb alapelve, miszerint az emberiségnek alig 500 millió alatt kell lennie populációt tekintve.

Arról nem is beszélve, hogy ez egyben az Agenda 21 tervezetét is elárulja.

Schellnhuber azonban még ennél is tovább ment. Azt mondta, hogy az lenne a legjobb a világnak, ha egy az egész bolygóra kiterjedő, világszerte alkalmazható jogokkal rendelkező bíróságot, vagy tanácsot hozna létre az emberiség.

Ez mi, ha nem egy világhatalmi szervezet létrehozására való törekvés, vagy minimum utalás?

Nemrég maga Ferenc pápa mondta e híveknek - melyről felvétel is van - hogy a Jézussal való személyes kapcsolat kerülendő és ártalmas is.

Sokak szerint a mostani pápa bizonyos értelemben az utolsó pápája a Vatikánnak, aki a fény felől a sötétség felé fogja vezetni a nyájat, és úgy valósítják majd meg az Új világrendet, hogy szinte észre sem veszi majd a világ, hogy már benne él...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés vallás vatikán új világrend illuminátusok egyház háttérhatalom


Megtekintések száma: 79969

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet