A Vatikán eltitkolja a közelgő globális kataklizmát: jön a világunk széthullása és készülnek rá?

2021. augusztus 25., szerda
A harmadik fatimai titok rejtélyére soha nem derült teljes mértékben fény. Az egyház olyan információk birtokában van, ami az emberiséget végét jelenthetik.

Lehetséges, hogy a Vatikán papjai, és maga a pápa is tisztában van azzal, hogy mikor, és hogyan jönnek majd el a végidők?

Egyes információk szerint a fatimai harmadik titok végső megoldását csak a pápaság tudta, és ezt soha nem hozták nyilvánosságra.

Az utolsó fatimai titok volt az, mely komoly információkat tartalmazott a világvégére vonatkozóan. De mi is volt ez az egész? És az egyház miért is kezelte kiemelt dologként?

Az egyház hivatalosan is csodaként könyvelte el, de a három fatimai titok közül az utolsót csak II. János Pál pápa pontifikátusa idején, 2000-ben hozta nyilvánosságra.

Fatima városa erről lett híres, és azóta is igen gyakran emlegetik a kis közösség nevét, ugyanis itt esett meg a fatimai látomások mindegyike. Külön érdekesség, hogy Fatima nem volt más, mint Mohamed próféta egyik kedvenc lánya.

Hogy pontosan hogyan szóltak a titkok, azt egy korábbi cikkünkben ITT már kielemeztük, olvasd el, hogy felfrissítsd az emlékezeted.

Azonban a három fatimai titok közül csak kettőt ismer a világ. A harmadik titok mibenléte homályos. Senki sem tudja pontosan, hogy a harmadik fatimai titoknak mi a jelentése, vagy legalábbis nagyon megoszlanak róla a vélemények.

A harmadik fatimai titkot sokáig nem akarták nyilvánosságra hozni, ezért számtalan legenda és pletyka kezdtet terjedni annak tartalmát illetően.

„...Egy igen nagy fényességben, ami Isten, láttunk valami olyasmit, mintha tükör előtt vonultak volna emberek, láttunk egy fehérbe öltözött püspököt, akiről úgy gondoltuk, ő a Szentatya. Sok más püspök, pap, szerzetes és szerzetesnő ment föl egy meredek hegyre, melynek csúcsán nagy kereszt állt fatörzsekből, mintha hántolatlan paratölgy lett volna; a Szentatya, mielőtt odaért, egy félig lerombolt, félig düledező városon ment keresztül botladozó léptekkel, fájdalommal és aggodalommal telve imádkozott az út mentén heverő holtak lelkéért...” (Forrás: Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, Hittani Kongregáció Fatima üzenete, fordította: Dr. Diós István)

Annak ellenére, hogy az egyház csodaként ismerte el, sokan nem hisznek benne, de az tagadhatatlan, hogy a fatimai harmadik titok az egyház birtokában van, és tudnak róla, hogy pontosan hol, mikor, és milyen alakban fog felbukkanni a Föld Antikrisztusa, aki az armageddoni csatába fogja vezetni az emberiséget.

Egyesek úgy gondolják, hogy a II. János Pál pápa ellen elkövetett merénylet az, mely elindította a világvégét, az apokalipszist, és erre utalhatott a titok.

Mások szerint az emberiség pusztulásához van egyértelmű köze a titoknak, mely pontosan leírja, és szimbolikusan értelmezi is a világ végezetét.

Ha valóban így van, akkor mind az armageddoni csata, mind a második eljövetel valós események lehetnek a jövőben.

Mindemellett vannak, akik úgy gondolják, hogy a Kék sugár hadművelet keretében fogják elhozni nekünk Jézus második eljövetelét, ezért ez az alak, azaz maga a holografikus Jézus lesz az Antikrisztus, mely rengeteg háborút fog szülni, és nyomorúságos esztendőket, mely alatta Új világrend kerül hatalomra.

Mások szerint az egyház a Nibiru közeledéséről tud, már évszázadok, sőt évezredek óta. Tudják, hogy vissza fog érni, és tisztában vannak vele, hogy pontosan a napjainkban tapasztalható jelek fogják megelőzni...

Az egyház tud róla, de nem osztja meg ezt a tudást. Talán mert egyedüli hatalomként kívánja túlélni a kárhozatot, vagy mert a titok egy olyan dolgot is elárul, ami mindent megváltoztatna Istennek, és a hittel kapcsolatban...

OSZD MEG másokkal is

összeesküvés vallás jézus isten vatikán nibiru egyház fatimai titok


Megtekintések száma: 315364

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet