A Vatikán és a pápa görcsösen titkolja az özönvíz előtti világ bizonyítékait?

2023. július 10., hétfő




Nem csak az emberek hitét, de a múltunkat is megbolygatná az, amit rejtegetnek.

A Vatikán az emberiség egyik legnagyobb titkát próbálja elrejteni előlünk? Egy olyan szörnyű titkot, mely mindent megváltoztathatna?

Sokak szerint a Vatikán viselkedése az egyes, a mainstream régészetbe nem illő leletekkel kapcsolatban meglehetősen furcsa és demagóg.

Sőt, a régi iratokból, és az egyes nyilatkozataikból az is kitűnik, hogy valójában próbálnak nem nagyon beszélni az özönvíz előtti időkről és világról, noha sok forrás említi meg, hogy a Vatikán titkos levéltárában is rengeteg bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy milyen világ létezett az özönvíz előtt.

Egyesek szerint a titok abból adódik, hogy az egyház nem akarja, hogy az emberek megtudják, hogy nem egyedüli értelmes lényként lettünk a Földre teremtve.

Ezzel az egyház tanai és ideológiája is veszélybe kerülne, hiszen nem tudnák megmagyarázni, hogyha az embert Isten a saját képmására teremtette, akkor az ősi, minket látogató fajokat ki teremtette?

Kardinális kérdés az egyház számára, hogy eltüntessen minden nyomot és bizonyítékot, ami az özönvíz előtti időkre mutat, és az akkori világból árul el dolgokat.

Az özönvíz előtt ugyanis nem csak emberek, hanem földönkívüli eredetű, égből érkezett nefilim hibridek is éltek a bolygónkon.

Később egy genetikai tisztogatás keretében egy özönvíz vetett véget az emberiségen uralkodó idegenek időszakának.

Az özönvíz után minden átrendeződött, és kialakult az a történelmi idővonal amelyet ma ismerünk, és amivel ma tömik az emberek fejét, elfeledve a múltunkat.

A valódi múltat, mely az emberiséget végig kísérte.

Sokak illetik azzal a váddal a Vatikánt, hogy a történelmet manipulálja és irányítja, és egyes szakemberek szerint ez tényleg így is van.

Az evolúciós elmélet szerint az ember a majomtól származik. A Vatikán szerint Isten teremtette az első embert.

Valójában azonban egyik sem igaz.

Földönkívüliek közbenjárásával alakult ki a fajunk, és az özönvízzel kellett minden bizonyítékát eltüntetni annak, hogy ez valaha megtörtént.

Az özönvíz szinte majdnem minden nyomát elsöpörte az idegeneknek, és az előzőleg a Földön élt civilizációnak.

Ez azt akarják, hogy így is maradjon, azonban rendre egy csomó olyan lelet kerül elő újabban, melyek nem illenek bele a Vatikán és a mainstream régészet által erőltetett képbe.

Az emberiségnek van egy másik múltja. Egy elfeledett, nem feltárt múlt, amiről tudomást kellene végre vennünk.

Az ősi idegenek hatalmas monolitokat emeltek, több millió éves fémalkatrészeket hagytak nekünk hátra, melyeket megtalálva a civilizációnk értetlenül áll a dolgok előtt.

Azt gondolják, hogy az emberek nem birkóznának meg a tudattal, hogy eddig teljesen másnak hittük magunkat, és hogy valójában mi magunk is idegen faj vagyunk a saját bolygónkon.

Ez a titok az, mely arra kényszeríti a Vatikánt, hogy a történelmet manipulálja már a kezdetektől fogva, és ez az a titok, mely ha széles körben kitudódik és bizonyítottá válik, egy az egyben le is rombolja a vallást.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés előző emberiség tiltott régészet


Megtekintések száma: 168717





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet