A Vatikán már tud a Földi életet elsöprő kataklizmáról, de nem beszél?

2023. november 19., vasárnap
Az egyház is részt vesz abban a globális eltusolásban, mely a Nibiruval kapcsolatos.

Úgy néz ki, hogy a világ titkosszolgálatai, és a nagyobb bolygóvédelmi szervek mind tudnak valamit, mert összehangoltan már zajlik a Föld elitjének evakuálása.

A föld alá a felszín melyére építenek különféle bázisokat, földalatti óvóhelyeket.

A FEMA olyan bolygókatasztrófa helyzetet szimulált nemrég egy gyakorlati keretében, mely során minden elpusztul a Föld felszínén.

Emellett a NASA egyre több aszteroidát jelent be, mely potenciálisan veszélyes lehet ránk nézve.

Sokak szerint ez az egész csak az emberiség felkészítéséről szól: ugyanis a Naprendszerbe lépett egy óriási égitest, mely kozmikus kataklizmát okozhat, és eltörölheti a földi életet.

Mindemellett a Vatikán is tud arról, hogy mi folyik odakinn az űrben, mivel a vatikáni levéltárban számos olyan prófécia hever, melyek a Nibiru közeledtét vetítik előre, és arra utalnak, hogy az emberi civilizáció megpecsételődése akkor megy végbe, ha ez a bolygó Földközelbe ér.

Rendkívül jól összehangolt együttműködés jött létre a világ szervei között azért, hogy elfedjék a valóságot, és hogy az emberiség nagy része ne tudja meg az igazságot.

Ez ugyanis pillanatok alatt összeomlasztaná a társadalmunkat, és óriási káoszt okozna.

Arról nem beszélve, hogy az egyházaknak is komoly hitéleti válsággal kellene szembenézniük

A Vatikán tudja, hogy a Nibiru létezése alapjaiban rombolhatja le az általa tanított ideológiát, hiszen a Nibirun idegen lények laknak.

Az Anunnakik puszta léte pedig felveti a kérdést: ha az Isten az embert a maga képmására teremtette, akkor az idegen lényeket ki teremtette, és miért?

Talán éppen ezért nem is véletlen, hogy az egyház az elmúlt években nagymértékben nyitott a különféle tudományos elméletek által felvetett lehetőségek felé, és kommunikációjában azt sugallja, hogy Isten talán más civilizációkat is teremthetett az univerzumban.

Egyes elméletek szerint a Vatikán által egyedüliként elismert csoda, a fatimai titok harmadik "látomása" is a Nibiru közeledéséről beszél.

Egyes információk szerint a fatimai harmadik titok végső megoldását csak a pápaság tudta, és ezt soha nem hozták nyilvánosságra.

Az utolsó fatimai titok volt az, mely komoly információkat tartalmazott a világvégére vonatkozóan. De mi is volt ez az egész? És az egyház miért is kezelte kiemelt dologként?

Az egyház tud róla, de nem osztja meg ezt a tudást.

Talán mert egyedüli hatalomként kívánja túlélni a kárhozatot, vagy mert a titok egy olyan dolgot is elárul, ami mindent megváltoztatna Istennek, és a hittel kapcsolatban...

Egy biztos: ha valóban igazak az erről szóló hírek és a dokumentumok is hitelesek ezzel kapcsolatban, akkor a világ háttérhatalmi szervezetei már tudnak a közelgő végről…

Mindeközben minden erejükkel az igazság visszatartásán fáradoznak, és az elit biztonságba helyezésén, hogy túléljék a túlélhetetlent.

OSZD MEG másokkal is!

nasa összeesküvés vallás vatikán világvége nibiru kataklizma végidők anunnakik fema


Megtekintések száma: 268725

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet