A Vatikán mint illuminátus pénzmosoda? A pápa köpni-nyelni sem tud

2023. szeptember 15., péntek




Az egyház, mint kép valójában csak egy a világ felé mutatott álca? Tényleg az illuminátusok fészkelnek a Vatikán szívében?

A Vatikán már nagyon régen elromlott, és csupa sötét árny bújik meg a falai mögött. Néhány évvel ezelőtt komoly vádakba keveredett a Vatikán, mely vádak aztán igaznak is bizonyultak.

A Vatikán is felkerült ugyanis az amerikai külügyminisztériumnak a pénzmosás gyanújában álló országokról készített listájára, nem alaptalanuk.

20 millió euró készpénz Svájcból Olaszországba csempészésében volt jelentős szerepe a Vatikánnak, de a hírek szerint számtalan olyan szál létezik, melyek egészen a második világháború idejéig vezethetők vissza. Ekkor ugyanis megdöbbentőm módon a náci rezsimet is támogatták anyagi hozzájárulással.

És ez nem minden. Náci vezetőket is bújtattak, mivel már akkor befészkelte magát a gonosz az egyház szívébe.

Rengeteg pénzt moshattak tisztára a háború utáni időszakban is, így számtalan náci ereklyétől is megpróbáltak megszabadulni a Vatikán tagjai, befolyásos pénzügyi szakértői.

Az illuminátusok már több évszázada jelen vannak az egyházban. lassan, apránként törtek maguknak utat annak ellenére, hogy egy időben sikerült őket teljesen kiűzni Rómából. Egyes vélemények szerint már régen a végidőkben élünk, mivel Róma belső szellemisége, a szíve leromboltatott már több mint 50 évvel ezelőtt.

Azóta minden pápa nem csak egy egyházi vallási vezető, hanem egy beavatott illuminátus tag is egyben. vagyis az illuminátusok már a legfőbb pápai székbe is saját embereiket ültethetik...

Tagjai kivétel nélkül mind magas rangú pozíciókat töltenek be országuk kormányzásában, az üzleti életben, a vallási és egészségügyi intézményekben, valamint a katonai szervezetekben. A szervezet célja a szabad világ feletti hatalom megszerzése volt mindig is.

Ehhez azonban elsősorban az egyházat kellett "megtéríteniük", hogy saját luciferánus tanaikat kövessék a falakon belül.

Az egyház azért is volt mindig ennyire fontos nekik, mert az egyház által hihetetlen világbefolyásra lehet szert tenni.

Gondoljuk csak végig: a Vatikán rengeteg pénzügyet kezel egyfajta szentségként, egyszóval tökéletes álca különféle titkos pénzek tisztára mosására, mint ahogyan a múltban is az volt.

Mindemellett a pápai tisztség az egyik legméltóságteljesebb, legkevésbé támadható pozíció a Földön. Az egyház tehát olyan, mint egy kártyajátékban az aduász. Egy ütős fegyver lehet azok kezében, akik valamit el szeretnének érni.

Ha igazak a Malakiás listában leírt dolgok, melyek márpedig eddig rendre beigazolódtak, akkor hamarosan az utolsó pápát köszönthetjük, azután az egyház végleg megszűnik abban a formájában létezni, ahogyan most létezik.

A Szent Római Egyház utolsó üldöztetése idején Római Péter ül a trónon, aki számos megpróbáltatás közepette táplálja a nyájat, s mikor ez is elmúlik, a Hét Domb Városa mindenkorra elpusztul, s a szörnyű Bíró ítéletet mond az embereken.

Ez jelenthet akármit, elég tág az értelmezési faktora, de ha az illuminátusok már 50 évvel ezelőtt megsemmisítették szellemileg az egyházat, akkor az sem kizárt, hogy a Malakiás lista utáni végidőkben élünk, melyben az Antikrisztus is jelen van, de még nem kapott erőre.

Sokak szerint ő egy illuminátus vezető lesz, akinek hinni fognak a világ népei, és aki megnyerő beszédeivel, külsejével és bizalmat gerjesztő történeteivel fogja elkápráztatni a világot, és az egész Földet megvezetni.

A vatikáni pénzmosoda az Antikrisztus uralkodása alatt pedig tovább fog működni, sőt, Róma romjai között fog felvirágozni. Attól kezdve a Vatikán már nem lesz több, mint egy pénzügyi intézet, mely a fenevad bélyegének térnyerését fogja elősegíteni.

A gonosz már itt van az egyház berkein belül?

Világszerte vannak próbálkozások ez ügyben, vagyis egyre több állam és nagyobb vállalat vezetné be a biometrikus azonosítást és fizetési lehetőséget, hogy attól kezdve senki ne tudjon elbújni az egész világot átszövő pénzügyi és világhatalmi rendszer "vigyázó" szemei elől...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés vallás vatikán illuminátusok egyház


Megtekintések száma: 123676





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet