A Vatikán szóvivője az Új világrendre, és 6 milliárd ember elpusztítására tett utalást?

2022. február 4., péntek
A Vatikán egyik szóvivője, és fontos tisztséget betöltő embere, John Schellnhuber megdöbbentő állításokat nyilatkoztatott ki nemrég, melyet aligha lehet nem félreérteni, és azonnal beindította a különféle pletykákat az összeesküvés elméletek hívei között.

Arról van szó, hogy a szóvivő, aki egyben professzor is, és köztiszteletben is áll a Vatikán vezetősége körében, azt mondta, hogy a Föld már rég túlnépesedett, és valójában 6 milliárd lélekkel többen vagyunk, mint eredetileg kellene lennünk.

Ez a kijelentés így elsőre elég ijesztőnek hat és sokak szerint egyértelmű utalás arra, hogy John Schellnhuber, és a Vatikán az Új világrend igen szélsőséges nézeteit vallja.

Az Új világrendhez szorosan kötődik ugyanis egy a jövőben bekövetkező genocídium, azaz szervezett népirtás, mely során az emberi populáció több mint 93%-át eltennék láb alól.

Egy Agenda 21 nevezetű protokoll keretében hajtanák ezt végre, rendkívül fegyelmezett, szervezett módon.

Az egész ideológia szerves alapját képezi a georgia-i emlékmű, melynek egyik oldalán kőbe is van vésve egy információ arról, hogy mennyinek is kell lennie a Föld lakosságának egy ideálig, Új világban.

Az angolul csak Georgia Guidestones-nak nevezett emlékmű ugyanis pontos ajánlást, utasítást tartalmaz arra vonatkozóan, hogy az emberiség létszámát mennyiben kellene maximalizálni.

Közel 500 millió főben kellene maximalizálni a Föld lakosságának populációját, mert ennyit bírna el eredetileg a bolygó.

Különféle elméletek szerint a kövekbe vésett szövegek utasítások egy közelgő - mesterségesen, az Agenda 21 keretében elkövezett - apokalipszis kevés számú túlélőinek arra, hogy hogyan próbálják meg a civilizációt helyreállítani.

Schellnhuber azonban még ennél is tovább ment. Azt mondta, hogy az lenne a legjobb a világnak, ha egy az egész bolygóra kiterjedő, világszerte alkalmazható jogokkal rendelkező bíróságot, vagy tanácsot hozna létre az emberiség.

Ez pedig nem jelent mást, mint az Új világrendet magát, még ha burkoltan is.

Ha ugyanis a világ polgárainak nem csak nemzeti jogaik és kötelezettségeik vannak, hanem globális szinten, a világhatalom felé is léteznek kötelezettségek, és betartandó normák, akkor feltehetően ezek lesznek fontosabbak.

Vagyis a nemzetállamok szerepe csorbul, egészen odáig, míg meg nem szűnnek majd, mivel értelmüket vesztik.

Ez lesz az Új világrend térnyerésének napja. A Vatikán feltehetően egy globális demokráciát akar létrehozni, egy olyan planetáris - egész bolygóra kiható - bíróságot és végrehajtási intézményt, mely kontroll alatt tarthatná az embereket.

A Vatikán embereinek egyelőre nincsenek konkrét elképzeléseik ezen szervezet működését illetően.

A szabadságra, tisztességre, és igazságosságra épülne, azonban nagyon sokan úgy sejtik, a háttérben az illuminátusok törnének majd hatalomra, ami az egyház szívébe fészkelte magát már több évszázada.

A Bibliában is leírták, hogy az Antikrisztus majd úgy fog eljönni, hogy a szavait sokan szent szavaknak fogják venni, és a világ egyfajta vezetőként fog felnézni rá. Hamis Krisztusi képet fest majd, mely könnyen lehet akár az Új világrendet létrehozó egyház is.

A planetáris tanács olyan emberekből, politikusokból és egyházi személyekből állna feltehetőleg, akiket a Föld egésze választott meg a tisztségre, és globális, egész bolygón alkalmazható jogokkal, kiváltságokkal és hatalommal rendelkeznének.

Az Új világrend szerintük a szabadságot hozná el az emberek számára. Az Új világrend ellenzői szerint azonban a szabadságnak csak az illúziója lesz meg, és valójában az emberek egy modernkori rabszolgatársadalomban fognak élni.

Már, aki túlélni azt, hogy 6 milliárd embert valahogyan eltörölnek a Föld színéről, mielőtt az Új világrend hatalomra lépne.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés vallás vatikán biblia új világrend egyház agenda21


Megtekintések száma: 392920

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet