A Vatikán titkolja az özönvíz előtit emberiség és az idegenek nyomait

2022. január 16., vasárnap




Az Özönvíz előtti világ nyomait a Vatikán zárta el a világ elől? Világcsalás leleplezve?

A Vatikán régóta birtokában van a megfelelő információknak az emberiség teljes múltját illetően.

És ez a múlt nem azt a történelmet vázolja fel, amit az iskolakönyvekben tanítanak.

Sőt.

Régóta hírlik, hogy a Vatikán valójában minden erejével próbálja összeszedni a világon és eltitkolni az Özönvíz előtti világ nyomait.

Teszik ezt mindazért, mert ez sokkoló lenne a világ számára és alapjaiban írná újra az ember eredetét is.

Az özönvíz előtt ugyanis az ember nem egyedüli fejlett fajként volt jelen a Földön.

A nefilimekről, az ősi óriásokról még a Biblia is tesz egy alkalommal említést, ők például félisteni lények voltak, akik azon teremtők kitagadott leszármazottai voltak, akik az emberiség ősgenetikai létrehozásán ténykedtek.

Az özönvíz volt az a kataklizma, mely eltörölte ezen ősi civilizáció nyomait, segítve újraindítani a civilizációnkat is.

A Vatikán titkos levéltára állítólag olyan régészetileg is fontos leletek tucatjait rejti, melyek mindent megváltoztatnának.

Nem emberi, humanoid szerű koponyákat és csontokat, titokzatos fémötvözetből álló fegyvereket és egyéb tárgyakat, egy teljesen más, nem evilági kultúra “darabkáit”.

Bár vatikáni Levéltárat megnyitották hivatalosan is nemrégiben, létezik mind a mai napig olyan részlege, amiről valójában a világ “semmit sem tud”.

Ami hivatalosan nem létezik, ami a Vatikán 51-es körzete valójában.

Az ősi idegenek hatalmas monolitokat emeltek, több millió éves fém-alkatrészeket hagytak nekünk hátra, melyeket megtalálva a civilizációnk értetlenül áll a dolgok előtt.

Azt gondolják, hogy az emberek nem birkóznának meg a tudattal, hogy eddig teljesen másnak hittük magunkat, és hogy valójában mi magunk is idegen faj vagyunk a saját bolygónkon.

Ez a titok az, mely arra kényszeríti a Vatikánt, hogy a történelmet manipulálja már a kezdetektől fogva, és ez az a titok, mely ha széles körben kitudódik és bizonyítottá válik, egy az egyben le is rombolja a vallást.


Megtekintések száma: 3703





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet