A Vatikán vérfagyasztó aktái: 5 borzasztó és megtörtént ördögűzés, amit valaha is elvégeztek

2023. november 28., kedd




Ezek egytől egyig megtörtének és borzalmasak... megtekintés csak saját felelősségre...!

Clara Germana Cele

1906. A 16 éves Clara egy natali, Dél-Afrikában található településen lakott, és egy keresztény iskolában tanult. Aztán ki tudja miért, senki se tudta megmondani az okát, de Clara imádkozni kezd a Sátánhoz. Napokon át semmi eredménye nem volt látszólag, aztán észrevette a családja, hogy egyre szokatlanabb a viselkedése.

Egyszer csak irtózni kezdett a vallási tárgyaktól, sőt, a szent tárgyak érintése fájdalommal töltött el, és több olyan nyelven is képes volt beszélni, amiket még csak nem is ismerhetett. A környezetét sikerült a legjobban lesokkolnia, mikor minden erőfeszítés nélkül kitalálta a gondolataikat, és titkos eseteket mesélt el a környezetében levők múltjából. Egyszóval minden jel arra mutatott, hogy Clarát megszállták.

Az apácák, akik náluk Cele családnál jártak, rémülten mesélték, hogy Clara lebeg a levegőben, és állatias hangokat képes kiadni. Hamarosan felkereste két pap a családot és nyomban neki láttak az ördögűzésnek. Clara fojtogatta az egyik papot, ráadásul több szemtanú előtt is bemutatta levitáló tudományát, mikor a szentírásból olvastak fel neki. Az űzés két napot vett igénybe, de végül sikeresen kiűzték a lány testéből a gonoszt.

Ha ismerős volt a történet némely részlete, az azért lehet, mert ez a sztori szolgált inspirációként az Ördögűző c. filmnél.

Anneliese Michel

Rengeteg film dolgozta már fel a most következő történetet. Az egyik legismertebb variánsa, a 2005-ös, Ördögűzés Emily Rose üdvéért, ami a tárgyalást is bemutatja, ahol a démonűzőt bíróság elé állították. Sokan azért tartják a legjobb feldolgozásnak, mert felsorakoztatja a két szembenálló fél érveit, mivel ez az ördögűzések legmegosztottabb esete.

Anneliese mentális betegségekben szenvedett, aminek tényét a kórlapja is kétségkívül igazolja, amiben epilepszia és más elmezavarok állnak. 1973-ban kezdődtek meg a borzalmak a Michel házban. Anneliese elutasította a kórházi kezeléseket, és vadul tiltakozni kezdett, ha szent tárgyak kerültek a közelébe. Állítólag hangokat hallott, majd megőrjítették és még a saját vizeletét is megitta. Mivel a család szerint a gyógyszerek nem segítettek rajta, arra kényszerültek, hogy papot hívjanak. A család nem mellesleg mélyen vallásos volt, ezért biztosra vették, hogy Anneliese-t a Sátán szállta meg.

Végül két pap titokban elvállalta az űzést. A rítusok borzalmas fájdalmakat okoztak a lánynak. Legalább 70 ördögűzésen esett túl, amely 10 hónapig tartott. A halála előtt gyakran emlegette, hogy mártírként hagyja el ezt a világot. A végső rítusoknál már szinte rá sem lehetett ismerni. A testét általa okozott sebek borították, és a borzasztóan leromlott mentális állapota adta meg a kegyelemdöfést. Az ördögűzésekről hangfelvételek és fotók is készültek, amelyeket a papok feltudtak használni a tárgyalásán. A vád gondatlanságból elkövetett emberölés volt, mivel Anneliese a kóros soványsága miatt éhen halt.

"Julia"

2008-ban Dr. Richard E. Gallagher, pszichiátriai szakorvos és egyetemi docens, egy különös pszichiátriai esetet osztott meg a világgal, ami azért is olyan érdekes, mert maga a pszichiáter írta, aki ugye természeténél fogva mentálisan kívánta magyarázni az eseményeket, de végül csak beletört a bicskája.

Az esetet New Yorkban történt és a beszámolók szerint a „Julia” becenévre hallgató nőt valóban démonok szállták meg. Dr. Gallagher a feljegyzéseiben arról ír, hogy a saját szemével látott tárgyakat repülni a szobában, és annak is szemtanúja volt, hogy Julia levitált, illetve képes volt más, idegen nyelveken beszélni. Kitalálta a környezetében lévő emberek gondolatait, titkait, amiket persze nem tudhatott.

Ezt írta Gallagher az egyik látogatásáról:

„Különböző fenyegetések hagyták el a száját és ismeretlen nyelveken szól hozzánk. Legtöbbször ezek a mondatok hagyják el a száját: Hagyd békén, te idióta! Ő a miénk! Hagyd, te félkegyelmű pap! Julia hangja ilyenkor mély, férfias tónusra váltott. Csak akkor szólalt meg torokhangon, amikor transzban volt, és ez az ördögűzések alkalmával fordult elő valamint, mikor vallási vagy szent tárgy közelébe került.”

Anna Ecklund

A 14 éves Anna Ecklund egyértelmű démoni megszállottság alatt állt. Családjával együtt hívő katolikusok voltak, de az apja és a nagynénje állítólag boszorkányságot gyakoroltak. Állítólag megátkozták a lányt, és folyamatosan mérgezőnövényekkel mérgezték az ételét.

Mikor jelentkeztek a tünetek, nem bírta elviselni a szent tárgyak közelségét, szexuálisan lezüllött, megtagadta Istent és kerülni kezdte a templomot. 1912-ben sikeresen kiűzték belőle a gonoszt, csakhogy az apja és a nagynénje a Sátánhoz imádkozott, hogy Anna még jobban szenvedjen, mint eddig. Így újra megbetegedett és papot kellett hívni.

1928-ban újabb démonűzést hajtottak végre egy kolostorban, ám Anna állapota romlani kezdett. Az apácák, akik etetni gyakran számoltak be arról, a lány idegen nyelveken beszélt, és meg is értette ezeket az idegen szavakat. Képes volt lebegni és a falakon mászni. Sokszor hányt, abnormális kinézetet vett fel és leköpte az ördögűző papokat. Huszonhárom napig tartott az űzés, míg végül a papok kijelentették, hogy Annát többé egy démon sem fogja uralni.

A pápa ördögűzése

Ez bár nem olyan borzasztó, mint a többi, hanem valahol inkább csodálatos annak ellenére, hogy azért ez is egy kicsit parás…

Ferenc pápa kijelentette, a Sátán létezik, a gonosz elleni harc pedig szent feladata az egyház szolgáinak. A pápa állítólag már több ördögűzésben is részt vett, és 2013-ban elvállalta azt is, hogy kamerák előtt mutassa meg a képességét. Májusban egy tolószékes fiú képes volt lábra állni, miután a pápa megragadta a fejét, és élő adásban kiűzte belőle a démont. Ugyan a Szentszék szóvivője szerint a pápa pusztán csak imádkozott a fiú üdvösségéért. Akkor most egy hathatós imát nyomott le vagy valóban ördögöt űzött? Avagy az utóbbi csak a média kitalációja? Bárhogy is legyen, a művelet sikerrel zárult.

Mindenestre 2014-ben hivatalosan elismerte a Szentszék a nemzetközi ördögűzők társaságát, amelynek tagjai arra hivatottak, hogy megszabadítsák a híveket az őket kínzó démonoktól. Az ördögűzők társaságának világszerte 30 országban, nagyjából 250 katolikus pap a tagja. A szervezet egyik kiemelkedő alapítója Gabriele Amorth atya, aki Róma legfőbb, mondhatni elsőszámú ördögűzője.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes paranormális


Megtekintések száma: 343195





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet