A végidők jelei: az úr 1968-ban és 1937-ben is figyelmeztette a világot? - VIDEÓ

2023. június 14., szerda




Hamarosan eljöhet az Antikrisztus? Ezek a jóslatok egy az egyben egyeznek a jelen kor folyamataival!

A végidők harsonáit szerte a világban hallani lehet, ahogyan azt is, ahogyan a bárányok - mint Isten bárányai - jajgatnak a nagy sötétség előtt.

Arról van szó, hogy a világ velejéig gonosszá vált, és egyre kevesebb a jócselekedet, mely értékelhető isten előtt. Éppen ezért minden eddiginél közelebb lehet a vég - állítják sokan.

"Mert semmit sem cselekszik az én Uram, az Úr, míg meg nem jelenti titkát az ő szolgáinak, a prófétáknak." (Ámos 3:7,)

"Hanem a hetedik angyal szavának napjaiban, mikor trombitálni kezd, akkor elvégeztetik az Istennek titka, a mint megmondotta az ő szolgáinak a prófétáknak." (Jel.10:7,)

isten többször is megígérte az emberiségnek, hogy jelezni fogja majd, ha beköszöntenek a végidők. A végidők bevégeztével pedig eljön majd Isten örök királysága.

Addig azonban az embereknek fel kell készülniük, mert a világ egy igazi poklon fog keresztülmenni.

Jézus visszajövetele rendkívül közel van! Felkészülni csak azoknak lesz lehetőségük, akik komolyan veszik Isten figyelmeztetéseit, előre jelzéseit, és átadják életüket teljesen az Úr Jézus Krisztusnak, és nem "sántikálnak két felé" !

Egy 1968-as prófécia kinyilatkoztatta, hogy bizonyos dolgok közvetlenül Jézus visszajövetele előtt fognak megtörténni, az utolsó nagy nyomorúság idején.

Ez egy olyan nyomorsúgás lesz, amilyenhez foghatót még soha nem tapasztalt az emberiség. milliók fognak majd meghalni ezalatt az idő alatt.

Jönni fog egy nagy háború, feltételezhetően ez lesz a harmadik nagy világégés, ezt azonban egy enyhülés fogja megelőzni. A háború szinte a semmiből gyúl lángra, amikor az emberek nem számítanak rá.

A kereszténység egy része ezeknek az időkben el fog hajlani az igazhitű keresztény élettől, ez szintén már napjainkban is érzékelhető...

Az Úr az igehirdetők és szent papjai által 1937-ben is üzent számunkra, azaz az emberiség számára. Martin Andersen egy pünkösdi gyülekezet presbitere volt Mossban, valahol Norvégiában. 1937-ben egy égi üzenetet adott át a világ számára, mely istentől eredt.

Elmondta, hogy amikor az Északi-tengerből olaj áramlik majd ki, akkor Jézus eljövetele már nagyon közel lesz.

Mára mint tudjuk, minden nagyobb olajcég Norvégia közelében termel olajat a tengeren, és az ország a világ 3. legnagyobb exportőre...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés biblia világvége antikrisztus próféciák végidők jóslat


Megtekintések száma: 155293





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet