A végidők szent háborúinak küszöbén állunk? Európa romjain alakulhat meg az új kalifátus?

2017. december 17., vasárnap
Az iszlám és a harmadik birodalom fogja romba dönteni Európát?

Hamarosan minden megváltozhat a nemzetközi politikában, és az egyes nemzetek közötti erőviszonyokban. A nagyhatalmak már mozgolódnak, hogy mindenki a lehető legtöbbet nyerje ebben a hatalmi játszmában, mely során Európa a földdel válhat egyenlővé.

Arról van szó ugyanis, hogy egyre több politikai szakember, és jövőkutató álláspontja az, hogy Európa össze fog omlani.

Vannak, akik komoly gazdasági összeomlást sejtenek a dolog mögött, míg mások egy óriási háborús konfliktust is, melybe a világ minden nagyobb állama bele lesz valamilyen úton-módon rángatva.

Az iszlám fogja felfalni Európát - állítják nagyon sokan. A mai napig nem biztos senki sem benne, hogy pontosan honnan érkezik majd a végső csapás az EU felé, de abban mindenki egyöntetűen helyesel, hogy nagy valószínűséggel az iszlám fogja bekebelezni az európai országokat, egyesével.

A belső bomlasztás már régen megindult. Egyre szaporodó terrorcselekmények, az emberek elállatiasodása, és a társadalom szöveteinek megbontása a cél.

Az ellenség már a pajtából támad, nem a biztonságot nyújtó - vagy nyújtani látszó - kerítésen túlról. Az embereket hirtelen érte, és éri még ma is a sokk, amit a migrációs válság során beáramlott rejtett terroristák okoznak.

A Török külügyminiszter, Mevlut Cavusoglu szerint nagyon közel van Európa, és a világ egy olyan időszakhoz, melyben szent vallási háborúk fognak dúlni a bolygón, különféle vallási ideákat megtestesítő országok között.

A harmadik világháború előszele lehet ez, vagy akár maga a harmadik világháború, mely egész biztosan vallási alapú, indíttatású lesz.

A harmadik világháború gondolata már régóta itt lóg a levegőben, és nagyon sok ember egyre inkább fél ettől - derült ki egy friss kutatásból.

Vagyis az emberek lelkileg már most is egy hidegháborús időszakban érzik magukat. A külügyminiszter azt is elmondta, hogy szerinte Európa összeomlasztása mesterségese indított, és az emberek, az egyes nemzetek polgárai gerjesztik.

Vagyis a belső bomlasztás veszélye valós. Arról nem beszélve, hogy a liberális felfogású népesség tömeg a migráció, és az Európát lerohanó idegen erők malmára hajtják a vizet.

Vannak ugyanis, kik még nem látják, hogy báránybőrbe bújt farkasokat engednek be a nyájba, és mikor ráeszmélnek, már túl késő lesz, mert odabent sokkal több lesz a farkas, mint ahány bárány.

Egyes világvége próféciák szerint maga a harmadik világháború lehet majd az az armageddoni háború, melynek során egy szent földön vívott óriási csatában dől majd el a Föld egy jó részének a sorsa.

Ez a csata Európa, és az iszlám között fog lezajlani, egy Jeruzsálem közeli ütközetben. A prófécia azt is kimondja, hogy meg fogja mutatni magát az Antikrisztus, és maga Isten is.

Hogy ez mikor következik be? És mi lesz a világ sorsa? Nos, ha Európa továbbra sem hajlandó megvédeni magát, könnyen lehet, hogy néhány száz év múlva egy Egyesült Kalifátus fog uralkodni hazánk és más uniós országok területén.

Itt van tehát az ideje, hogy összeszedjük magunkat...

OSZD MEG másokkal is!

európa politika iszlám állam bevándorlás


Megtekintések száma: 23641

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet