​A végső Napciklus és világvége: az elit már menti a bőrét a Földről?

2022. május 24., kedd




Egy sokkoló előrejelzés szerint hamarosan mindennek vége.

A lakosságot nem értesítették, hogy elkerüljék a világméretű pánikot

– állítják.

Aggasztó jelek, a tudósok régóta sejtik hogy baj lesz

Az 1980-as években néhány hétig tartott, mire a közvetlen napfénytől megsárgult az újság, most viszont egy nap alatt összezsugorodik, mintha egész nyáron sütötte volna a Nap.

És ez csak egy aprócska jel amellett, hogy a Nap egyre erősödő sugarakkal kezdi “bombázni” a Földet.

A Napciklus a huszonötödik alkalommal pedig olyan soha nem tapasztalt intenzitást fog ránk szabadítani, ami elpusztíthatja az emberiséget.

Miről is van szó?

Egyrészt vékonyodik a Föld ózonrétege, emellett gyengül a mágneses terünk, ami szintén növeli a gyilkos sugarak felszínig jutásának mennyiségét és esélyét.

A rákos megbetegedések tömegére lehet magyarázat a Napunk egyre inkább elszabaduló halálos ereje az Uv sugárzással…stb.

Egyes elméletek szerint a világelit egy része tud egy várható Napkitörési eseményről, mely olyan elemi részecskékkel bombázná meg bolygónkat, hogy leradírozna majdnem mindent a felszínről, még a kisebb organizmusokat is.

Hát ezért épülhetnek gőzerővel azok a bizonyos földalatti óvóhelyek bunkerek, és ezért tervez az elit Holdbázist a Hold sötét oldalán, utóbbit sokak értesülése szerint már régen létre is hozták az emberiség, és főleg az elit túlélése érdekében.

Van egy titkos középkori szövegtöredék a világvégéről, amelyről sokan nem hallottak:

“Íme a második jel: Isten meleget küld a világba, és ez nagyobb lesz, mint a hőség haragja.

Az egyik elhagyatott helyekre bújik és földi barlangokba ereszkedik lehűlni, a másik azt kérdezi, hogyan lehet megmenteni az igaz embert a hőségtől, a harmadik pedig azt kéri, hogy lelke mielőbb hagyja el ezt a világot.”

Ez a “Messiás” világba érkezésének 10 jele közül az egyik, és ennek a hőségnek az egyik lehetőségeként a termonukleáris háborút is számításba veszik, azonban a Napon is zajlanak termonukleáris folyamatok, és eddig ez nagyon hasonló, ami valahogy nem a terv szerint alakul.


Megtekintések száma: 45866





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet