A világ 10 leghihetetlenebb állati küzdelme

2016. november 12., szombat




Időnként minden állatnak meg kell küzdeni a túlélésért. És időnként a prédából lesz a vadász, a vadászból pedig az üldözött. Ez a bámulatosan izgalmas videó 10 megdöbbentő állati harcot mutat be, ahol az utolsó pillanatig nem lehetünk biztosak benne, melyik fél lesz a győztes!

A természet törvényei mindenkire vonatkoznak. A nagyhal megeszi a kishalat, a vadász pedig begyűjti a prédát. Ez a rend azonban néha megborul, és elképesztően izgalmas harcoknak lehetünk tanúi.

Amikor fordul a kocka, és a vadász is emberére – vagy inkább állatára – akad akkor veszi csak igazán kezdetét valami olyan párharc, melynek a kimenetelét egyszerűen lehelhetetlen megjósolni.

Ebben a remek videóban 10 nagyon komoly, és pattanásig feszült állati párharcot mutatunk be, melynek az állatok egyenlő esélyekkel küzdöttek meg egymással a természetben.

Mindjárt az első ilyen párharc valósággal sokkolja az ember, amint egy oroszlán próbál karmait kieresztve a zsiráfba csimpaszkodni, hogy belemarhasson a húsába.

A következő pillanatban azonban az oroszlán számításai nem jönnek be, és a zsiráf felveszi vele a küzdelmet.

Ezek után senki se vegye készpénznek azt, hogy az állati szerepekből nem lehet kilépni, és a prédából nem lehet vadász, a vadászból pedig üldözött…

hihetetlen video állatvilág


Megtekintések száma: 50939





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet