A világ hősei: az ember, aki egy emberes háborúja során 321 dzsihádistát ölt meg

2017. február 28., kedd
Az ISIS harcosai már legendákat beszélnek róla, és szinte rettegnek a titokzatos mesterlövésztől.

A világ keleti felén még mindig háború dúl, méghozzá igen véres háború. A nagy nyugati államok, főleg Amerika mindig is úgy állt ehhez a háborúhoz, hogy ne akart bevezetni szárazföldi erőket, mert nem akart emberáldozatokat.

Pedig lenne kitől tanulniuk, ugyanis van egy férfi, akit sokan már csak Silver Sniperként - azaz Ezüst Mesterlövészként - emlegetnek, ugyanis egymaga likvidált mer 321 dzsihádista harcost.

Abu Tahseeb egy 63 éves veterán, aki igen jól bánik nagy becsben tartott mesterlövészével. Olyannyira profi célzó, hogy már rengeteg terroristát, és iszlamista harcost semmisített meg.

Saját elmondása szerint több mint háromszáz katonájával végzett már az Iszlám Államnak. Az iraki hadseregben vesz részt, mint emberi erő, és mesterlövész, Moszulban.

Ő azon sokáig névtelennek tartott hősök közül való, akik minden erejükkel azon vannak, hogy felszámolják az Iszlám Államot.Abu önként jelentkezett, hogy részt vegyen a harcokban, mert tudta, hogy nagy tapasztalatának hasznát fogják venni. Így is lett. Mostanra már 321 dzsihádistát likvidált a férfi.

Elsőként 2015-ben lőtt le egy harcost azóta pedig töretlenül próbálja egyenként leszedegetni őket. Elmondása szerint ha kell, egyenként végez velük, ha ez szükséges ahhoz, hogy egy új, sokkal szebb világot teremtsenek.

Az Iszlám Állam harcosai olyannyira félnek már tőle, hogy különféle legendák terjednek róla, hogy egy Silver Sniper folyamatosan szedi az áldozatait, és hogy nem érdemes az útjába kerülni.

Ő igazi hivatásnak tekinti azt, hogy megszabadítsa a gonosz erőktől a térséget. Legutóbb egy hónapnyi szünetre küldték, hogy pihenjen, de 12 nap után visszament, hogy újabb harcosokat szedhessen le.

A szakállas harcos úriember bár 63 éves, sokkal jobb fizikumba van, mint a legtöbben közülünk. Eredetileg Oroszországban tanult meg lőni, ott is képezték ki.

Amikor harcosokra vadászik, mérhetetlen nyugalmat érez. Mintha csak relaxálna. Ez neki nem csak hivatás, hanem egyben kikapcsolódás is.

Mi csak annyit tudunk őszintén hozzátenni, hogy reméljük, hogy sikerrel jár, és még legalább ennyi dzsihádista harcost likvidál. Ha egymaga nem is nyeri meg a háborút, de egy egyszemélyes csatát már 2015 óta folyamatosan vív velük.

Egyelőre ő áll nyerésben 1:321 arányban, ami a terroristák valószínűleg nem fognak tudni behozni.

hihetetlen hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 55747

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet