A világ kormányai már évek óta tudják, hogy szimulált világ rabszolgáji vagyunk mindannyian

2022. január 14., péntek




Az elmúlt években tettek meg több olyan nagy felfedezést, melyet titokban tartottak a világ előtt... Mindent megváltoztathat.

Egyre több kutató és nagy milliárdos biztos abban, hogy s kormányzat olyan információt tarthat vissza a világ elől, mely a világunkkal, és annak mesterséges eredetével kapcsolatos.

Ott van Bill Gates, Mark Zuckerberg, vagy maga a Tesla vezére is, akik mind olyan kutatásokat finanszíroznak, melyek bizonyítékot találhatnak arra, hogy egy virtuális világban élünk

Az először a kétezres évek után felvetett elmélet azóta borzalja a kedélyeket, és egyre többen hiszik még komoly szakemberek is, hogy ténylegesen a mátrixban élhetünk.

"Ha nem nyitjuk ki a szekrény ajtaját, akkor is benne vannak a ruhák? Mi van, ha addig a pillanatig nem is létezik benne semmi, míg ki nem nyitjuk?"

Sokan azzal érvelnek, hogy az univerzum egyfajta 2 dimenziós kép lehet, olyasmi, mint egy hologram, egyfajta illúzióval. A mélysége ugyanis nem valós egyes csillagászati mérések szerint, de ennél sokkal több dologra jöhettek rá titokban egyes kutatók.

Amerika már több éve tudhat a végső igazságról, de nem tárta a világ elé.

Ennek érthető oka van. ha ugyanis kiderülne, hogy egy előre létrehozott, számítógéppel generált programban vagyunk jelen, azzal az emberiség nagy része nem tudna mit kezdeni.

Káosz alakulna ki, tömegesen vetnének véget az emberek saját életüknek, abban reménykedve, hogy átjuthatnak a "túloldalra" az igazi valóságba, vagy eljuthatnak a szimuláció forráskódjához.

Az emberi társadalmak viselkedése alapjaiban változna meg.

Ráadásul hihetetlenül kínzó lenne a tudat, hogy ebből adódóan valójában szabad akaratunk sincs, csak annak egy lebutított illúziója.

A kvantumfizika kutatásokban sokkal előrébb járnak a kormányközeli titkos kutatások. A virtuális valóság a szub-szub-szubatomi szinteken is végrehajtódnak és lezajlanak.

Lényegében az Univerzum egész szingularitásának szintjéig Ezt a fénysebességű késés miatt minimum négydimenzióban kell folytatni, de mivel az elemi részecskéket jelenleg 11 dimenzióban szokás leírni, ez így tehát minimum 12 dimenzió, és ehhez az univerzum minden egyes a Planck-időnek megfelelő pillanatában meglévő állapotát le kell tárolni...

A kvantum összefonódás, vagy a kettősrés kísérlet mind azt vetítik előre, hogy a részecskék és az anyag attól függően máshogy viselkedik, hogy megfigyelik-e, vagy sem… mint egy számítógépes világban.

Ha ez igaz, akkor teljesen érthegtő, miért nem szembesítették ezzel az elborzasztó igazsággal a világot.

Mi lenne a vallással? Az emberek hitével? A több ezer év alatt kialakult istenképekkel, és az életről alkotott egyetemleges hittel?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek összeesküvés szimulált világ mátrix


Megtekintések száma: 86749





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet