A világ legnagyobb hackercsoportja szerint a NASA a földönkívüliek létezését fogja bejelenteni?

2017. június 25., vasárnap




Az Anonymus csoport szerint közeleg a nagy bejelentés, amire mindenki vár.

Tényleg elérkeztünk a végéhez? A NASA valóban előáll a teljes igazsággal, és bejelenti a földönkívüliek létezését?

Ezt állítja a világ legnagyobb és egyben legszervezettebb hackercsoportja, az Anonymus.

Az Anonymus állításai szerint nem légből kapott információk állnak a szivárogtatása mögött, hanem komoly dokumentumok, feljegyzések és email beszélgetések, melyekhez a NASA rendszereinek megfigyelésével, szervereik feltörésével jutottak hozzá.

Szerintük az amerikai űrügynökség már nem tarthatja sokáig titokban az idegenek létét, és ezt ők is nagyon jól tudják.

Már évek óta zajlik egy folyamat, egy felvilágosodás a vezetőségen belül, mely teret enged annak a nézetnek, hogy az embereknek tudniuk kell az igazságról, és épp itt lenne az ideje, hogy elmondják nekik.

Hosszú évek komoly munkája és tervezése volt abban, hogy lassan is, de egy paradigmaváltás induljon meg a NASA berkein belül.

Ezt sokan észrevették, hogy a NASA egyre többet beszélt a földönkívüli élet lehetőségéről, és "hirtelen" egyre több helyen találták meg élet nyomait a Naprendszerben, és már a Marson is lehet élet szerintük, holott pár éve még a folyékony víz ősi jelenlétéről sem akartak hallani.

Valójában azonban ezeket már rég tudják, csupán most indult meg az információ csepegtetés, és az emberek felkészítése a nagy, végső bejelentésre.

Az Anonymus információi szerint a legutóbbi Amerikai Tudományos és Technológiai ülésen a NASA egyik embere, Thomas Zurbuchen azt mondta, hogy az emberi civilizáció a földönkívüli élet felfedezésének hajnalán van.

Minden arra utal, hogy valami nagy dolgot akarnak előkészíteni, mert úgy érzik, eljöhetett a megfelelő idő az emberiség történelmében.

Egyes belső források is olyan, váratlan, nagy horderejű bejelentésről beszélnek, mely minden ember életszemléletét meg fogja változtatni. Korábban már többször volt szó róla, hogy 2 hónapon belül valami nagyot jelentenek be, de ez nem történt meg.

Egyesek szerint azért nem, mert a világban hatalmas konfliktusok húzódnak meg, érdekellentétek, és egy ilyen bejelentés annyira felborzolhatná a kedélyeket, hogy nem csak polgárháború, de világháború robbanhatna ki.

Azonban ezen ellentétek lecsitulásával pár hónapra, vagy néhány évre lehetünk maximum a nagy bejelentéstől - állítják.

Az Anonymus csoport azt is hozzátette, hogy rengeteg dologról nem tudunk, és az adófizetők pénzét hihetetlen mértékben költik, aminek nem véletlenül nem láttuk eddig túl sok eredményét. Szerintük ugyanis rejtett missziókra mentek el ezek az összegek.

Egyre több olyan dolgot szivárogtatnak ki, egyre inkább a földönkívüli élet lehetőségét felvető állásponton vannak, ami rengeteget elárul a szándékukról.

Csak az elmúlt időszakban több száz exobolygót fedeztek fel, melyek közül állításuk szerint legalább 10 olyan van, melyen élet is lehet.

Eddig összesen legalább 50 Földszerű bolygót fedeztek fel, és ez a szám folyamatosan növekszik. A nagy bejelentés pedig minden nappal egyre közelebb kerül hozzánk.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés űrkutatás


Megtekintések száma: 127206





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet