A világ legokosabb gyerekének megdöbbentő állítása van a világunkról, mely mindent fenekestől felforgat!

2017. április 27., csütörtök
Annyit elárulunk, hogy szerinte a világ már régen véget ért, és a CERN kísérletei semmisítették meg az univerzumot a múltban. De ez még nem minden. Azt is elmondta, hogyan lehetséges, hogy mégis létezünk!

Max Laughlin jelenleg a világ egyik legokosabb gyereke. Az intelligenciája fényévekkel veri a társait, és a legokosabb felnőttekét is felülmúlja.

Nyugodtan rá lehet mondani, hogy ne egy kifejezetten átlagos gyerek. A fiú 13 évesen már feltalált egy szabadenergia előállító szerkezetet is, és olyan matematikai egyenleteket képes megérteni, melyek még a felnőtteknek is feladják a leckét.

Nemrégiben Laughlin egy merőben új, megdöbbentő elmélettel állt elő a világunkról.

Amikor elmondta, hogy mire gondol, akkor a legtöbben nem is tudták hirtelen hová tenni a dolgot. Sokak szerint lehet abban ráció, amit mond, és ha így van, az bizonyíthatja a párhuzamos világok, multiverzumok létét.

A fiú azt állítja, hogy a világunk már régen megsemmisült a közelmúltban. Azt is elmondta, hogy szerinte ez a CERN különféle bizarr kísérletei miatt következhetett be.Mint ismeretes, a CERN-ben különféle részecskeütköztetési, és egyéb részecskefizikai kísérleteket végeznek már évek óta. Nagyon sokszor hívták már fel független kutató arra a figyelmet, hogy a komplexumon belül olyan kísérletek is végbemehettek, melyekre nem kaptak engedélyt a fizikusok, és alapvetően veszélyeztethették az emberiséget.

Nem egy korábban ott dolgozó szakember is azt nyilatkozta, hogy olyan dolgokkal kísérleteznek, amikről fogalmuk sincs, ez pedig nagyon nagy veszélyt szabadíthat rá a világunkra

Ami azt illeti, Laughlin szerint rá is szabadított ugyanis az elmélete szerint A CERN egy feketelyuk, vagy más egyéb nagyon nagy energiákat létrehozó kísérlete során valami olyasmihez nyúlt, amihez nem kellett volna, és a világ egyszerűen megszűnt létezni.

A világ pusztulásának pillanatában azonban egy másik, párhuzamos világ jött létre, és ebben élünk most.

Ezért lehetséges az, hogy te, vagy én létezünk, és mindenki tovább élhet azután, hogy a párhuzamos, eredeti univerzumban meghalt.

Ha így történt, akkor mindenkinek emlékeznie kellene arra a napra, amikor a múltban megsemmisült a világ, nem igaz?

Nos, Laughlin ezt a Mandela effektussal magyarázza.

Az effektus a nevét Nelson Mandeláról, korábbi Dél-Afrikai elnökről kapta, ugyanis hozzá köthető a legkomolyabb „észlelés”. A mostani középkorú emberek nagy többsége emlékszik Mandela halálára, a 80-as években.

A köztudatban a politikus börtönben vesztette életét. Sőt, rengetegen emlékeznek gyászoló özvegyére, aki megható beszédet mondott a temetésén.

Ezzel a történettel csak egy a bökkenő: Nelson Mandela 2013-ban hunyt el. Többen meg mertek volna esküdni arra, hogy a nyolcvanas években látták a temetését. Mindenki egyszerre emlékezik nem megtörtént eseményekre, vagy esetleg valami más állhat a háttérben?

Laughlin szerint az emberek kollektív tudata, és emlékezte íródott felül, mikor létrejött a párhuzamos világ, hogy a téridő folytonosság megmaradjon, és ne keletkezzenek újabb szakadások rajta.

Hogy ki ért egyet ezzel a hajmeresztő elmélettel a világ legokosabb gyerektől, azt mindneki döntse el magában.

Mindenesetre sok fizikus szerint elméletben valóban lehetséges az, amit Laughlin állít…

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen párhuzamos világok cern kvantumfizika multiverzumok


Megtekintések száma: 182713

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet