A világ összeomlásának folyamatait éljük?

2017. március 3., péntek
A nyugati társadalom már belülről rohad. A gazdaságunk az összeomlás szélén áll, és az emberek teljesen elhidegültek egymástól. Valóban a végidőkben élünk?

Adósságok, bankrendszer, és ezek összeomlása

A mai modern emberre egyáltalán nem irigykedhet a fejlődő országokban élő, nyomorban élő ember. Persze van mit enni, és a külsőségek nagyon kecsegtetőek. Meseszép autó, feleség, hatalmas ház. De ami ezek mögött van, az béklyóba veri az embereket.

Gyakorlatilag modern rabszolgákról van szó, akik egész nap húzzák az igát, hogy ki tudják fizetni a törlesztő részletüket, és hiteleiket. A hitel intézménye hasonlít a spekulációhoz, ami komoly gondot fog okozni 10-15 éven belül.

Ma már szinte minden ország és állam nyakig ül az adósságban, és egyes becslések szerint néhány évtizeden belül a világ nagy része egyszerűen csődöt fog jelenteni.

Szép lassan összeomlik majd a bankrendszer, és totális káosz lesz úrrá az egész világon. A világgazdaság már évtizedek óta rohad, és csak foltozgatják különféle tőkeinjekcióval, amivel csak késleltetik a bankrendszer halálát.

Belülről rohadó nyugati társadalom

A mai társadalom belülről kezdett el rohadni. A családmodell támogatása egyes országokban gyakorlatilag teljesen megszűnt. Az emberek önmagukban próbálnak szerencsét, és sokkal jobban érzik magukat egyedül.

Rengeteg a boldogtalan karrierista, aki túl későn jön rá, hogy a család sokkal többet ér, mint bármi az életben. Nem véletlen az, hogy a nyugati országokban a születések aránya igen alacsony. Ellenben a fejlődő országokéval, ahol háromszor-négyszer nagyobb a népesség szaporulata.

Vagyis hosszútávon komoly problémába fogunk ütközni, ugyanis a keleti világ túlszaporulata előbb-utóbb a végét jelentheti a nagy nyugati birodalomnak. Úgy fogunk megsemmisülni egyik napról a másikra, mint a Nagy Római birodalom tette annak idején.

Globális összeomlás

A globális összeomlás elkerülhetetlen, pláne ha azt is figyelembe vesszük, hogy a világgazdaságban már egyre több olyan jelet is észre lehet venni, ami arra utal, hogy döglődik.

Ha bankrendszer összeomlik, az mindent magával ránthat, az egész világon. Hatalmas háborúkhoz fog vezetni a kelet és a nyugat között kialakuló demográfiai robbanáskülönbség. Arról nem beszélve, hogy a természeti forrásainkat szinte teljesen feléljük.

Alig lesz víz a bolygón, és egyéb ásványi anyagok, ezért valószínűleg meg fognak indulni a kisebb háborúk is a vízért, és egyéb nyersanyagokért. Az emberiség morálisan is össze fog omlani. Egy olyan kataklizmával nézhetünk szembe, ami végleg eldöntheti majd, hogy az ember végleg kipusztul, vagy ezt is túlélve kilép saját árnyékából.

eltitkolt tények pénzrendszer globális társadalom


Megtekintések száma: 146510

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet