A világ pénzbehajtói: a Rothschild-kartell: bankvilág és oligarchák uralkodnak felettünk

2023. október 18., szerda




A világ pénzügyi rabláncokon...

Kinek is tartozik a világ, és Amerika, valamint szinte minden ország? - tettétek fel a kérdést.

Ahhoz, hogy ezen dolgok mögé lássunk, alapvetően gondolnunk kell arra, hogy a világelit egyfajta háttérhatalomként hogyan, és miként is működik. A színfalak mögött ugyanis hátborzongató kapzsiság folyik.

A világ, melyben élünk, már rég el van adósodva. Méghozzá nem is kicsit. Több trilliónyi adósságot halmoztunk fel. Az elkövetkező generációk adóssága még nagyobb lesz, mint a miénk. A fejlődő világ siralmas zajai, a fényűző nyugati színvonalnak mind-mind megvolt a maga ára, ám akkor ezt még nem közölték velünk.

Naiv kisgyerekként bíztak meg a kormányok a hitelezőkben, miközben azok már előre számolva a következményekkel dörzsülték a tenyerüket. A hitelezők élén voltak mindig is a világ leggazdagabbjai, és a Rothschildek.

A Rothschild-kartell hihetetlen módon megtöbbszörözte a vagyonát, és mára a legfőbb háttérhatalmi pénzbehajtója. A pénzeit minden esteben behajtja. Minden az övék. A te pénzed, a mi pénzünk, más honfitársaink, és a világ polgárainak a pénze.

Bizonyos értelemben ők ruháznak minket, és etetnek, mintha rabszolgák lennénk.

Csak annyi a különbség, hogy a modernkori rabszolgaság nem veszi észre, hogy valójában rabszolgák. Éppen ezért alapvetően még ki is szolgáljuk ezt a rendszert, és mélyen tiszteljük.

Elvégre mindent megkapunk, ami nyűgös kis életünkhöz szükséges. Van étel az asztalon, tető a fejünk felett, és minden nap órákig bámulhatjuk a médiából ömlő szennyet.

"Pénz az isten, és a Rothschildok az ő prófétái." /Heine/

Bizonyos értelemben egyébként a Rothschildeknek van is vagyona, meg nincs is. Mindjárt megrétitek, hogy is van ez:

A Rothschild család tagjainak nincs saját vagyona, mindent a Family Trust nevezetű adómentes alapítványba gyűjtenek, azaz jövedelmeik után nem fizetnek adót. Egy 1800-as évek végén készített kimutatás szerint, akkor ők birtokolták a világ vagyonának a felét. Azóta pedig volt több nagy bevételt hozó üzletük, úgymint az I. és a II. Világháború.

Gyakorlatilag minden az övék. Az összes nagyvállalat, a világ pénzügyi cégeinek 98%-a, és a világvagyon 98%-a is.

Vagyis mindenhez közül van, még akkor is, ha az a valami a legszegényebb ország gyáraiban készül el Pénzük, és így világhatalmi befolyásuk annyira szerteágazó, hogy még Afrikában is képesek kormányokat megbuktatni, vagy úgy manipulálni, ahogy nekik jó.

És ezt rendszeresen meg is teszik, de nem csak Afrikában, hanem a világ számos pontján. Alapvetően a háttérből irányítanak, csak ritkán kerülne felszínre a tevékenységeik, mivel ezzel veszélyeztetnék azt, hogy fény derülhet a terveikre.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom szupergazdagok rothschildek


Megtekintések száma: 54289





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet