A világ rendszerszintű hazugságai, amit NEM SZABAD, HOGY ELHIGGY!

2017. augusztus 24., csütörtök
Óriási hazugságban élünk. Minden ember élete egy illúzió, melyet megteremtettek számára, hogy egy szabadságnak hazudott rabságban élje le az életét.

Óriási hazugságokkal etet a mai fogyasztói társadalom és a média minden embert, melynek az az egyetlen célja, hogy fogyassz, habzsold az életet nagy kanállal, felelősség és gondolkodás nélkül.

Valójában azonban ezek az élethazugságok alapjaiban döntik romba a világot, mert egy idő után nem lesznek fenntarthatók.

Ha nincs pénzed nem lehetsz boldog

Az első és nagyon dogmatikus butaság, hogyha nincs pénzed, nem lehetsz boldog. Ugyanakkor fordítva sem teljesen igaz, azaz a szegényember sem mindig boldog, és van, hogy a boldogtalansága valóban a pénz hiánya miatt van. Az azonban alapvető igazság, hogyha pénzed van, még nem leszel feltétlenül boldog, de nagy eséllyel lehetsz lelki szegény.

Ha sikeres vagy, nincs problémád

A sikerhez mindig rögös út vezet, azonban, ha valaki eléri, hirtelen minden gond megszűnik - él bennünk a sztereotípia. Pedig, ha van valami, ami borzasztóbb, a kudarcnál, az éppen az, ha elérjük, amit akarunk. A siker után sem áll meg az élet. A problémák ugyanúgy megtalálnak. Rengeteg sikeres embernek van problémája, sőt. Talán több, mint bárkinek!

Gazdagság=halhatatlanság

Ha gazdag vagy, lehet, hogy több pénzed van, és lehet, hogy megfizetheted a legdrágább, legprofibb orvosokat és kezeléseket, azonban a halált soha nem fogod tudni lefizetni. Ha eljön érted - márpedig biztos lehetsz benne, hogy eljön - akkor nem fogja nézni, mennyi pénzed van. Minden emberben közös, hogy üres zsebekkel távozik a túlvilágra.

Mindenkinek szabad akarata van

Senkinek sincs szabad akarata. valójában csak azt hisszük, hogy szabadon döntünk, csak az illúziója van meg ennek, hogy tudatunk megnyugodjon. ő irányítja a saját sorsát. Ez azonban nem így van. Eseményke láncolata vezet minket egy-egy döntésünk felé, melyet kényszeresen hozunk meg, de ezt úgy fogjuk fel - sokszor magunk magyarázzuk bele - mintha a saját döntésünk lenne. Elvégre nem tudnánk megbirkózni a gondolattal, hogy valaki dróton rángat minket...

A világ rosszáért az ember okolható

Nem igaz, hogy az emberi gonoszság létezik csak a világon. Az ember csodálatos dolgokra is képes, nem csak rosszakra. A világ egy semleges tér, melyet az ember jó és rossz cselekedetei töltenek ki. Azonban van úgy, hogy a kozmikus egyensúly az égiek által felborul. Ma még nem ismerjük ezeket az erőket, de képesek jót is, és rosszat is okozni a világban, attól függően, hogy a sors hogy szeretné helyreállítani az egyensúlyt az éterben.

Fel kell adnod a szabadságod, hogy elérd az álmod

Az álmok elérése nem arról szól, hogy minden mást feladsz. Ezt csak azok nevelték bele az emberekbe, akik azt akarják, hogy ne higgy önmagadban és az áldozatvállalástól megijedve inkább bele se kezdj valamibe. Miért ne lehetne úgy elérni valamit, hogy közben minden más megmarad?

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen ezotéria spirituális önismeret élet


Megtekintések száma: 148599

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet