A világban zajló folyamatok egyetelen szervezethez futnak be: ŐK azok, akik mindenkit dróton rángatnak!

2017. november 6., hétfő
Évszázadok óta báboznak a társadalommal és a nemzetekkel. Elérkezett az „aratás” ideje?

Létezik valami, egy felsőbb erő, mely korábban megfoghatatlan volt. Egy olyan szerveződés, mely mindent irányít, mindent a kezében tart, és felügyel.

Egy olyan globális világelit, mely a bolygón történő események 90%-áért közvetlenül felelőssé tehető, mivel az ármánykodásuk az, ami lecsapódik a történelemben.

Ők kreálták és robbantották ki a két nagy világháborút, és számtalan más háború generálásában is részt vettek attól függően, hogy éppen mi volt a politikai vagy anyagi érdekük.

Ők azok, akik, mint nemzetek, mind politikai vagy ideológia felett állnak.

Akikre nem vonatkozik semmilyen jog, emiatt felelősségre sem lehet vonni őket, mivel hivatalosan nem is léteznek.

Az illuminátusok szervezete már az egész bolygót behálóztam, mindenhol ülnek embereik a világ összes nemzetének kormányzatában. Az EU vezetésének csaknem közel 80%-a ilyen emberekből áll.

Nem véletlen, hogy a menekültválság kapcsán sokan gondolják úgy nagyon jogosan, hogy mesterségesen lett elindítva és generálva. Mint amikor libát tömnek. Európa, egy egész kontinens kulturális vérátömlesztése folyik.

A nyugtaiak kopnak, míg a keletről érkezett csőcselék szaporodik.

Ez egy olyan konstans világhatalmi terv része, amit már évtizedek, ha nem évszázadok óta kieszeltek.

Az illuminátusok egyik fő célja Európa teljes legyengítése, erre hozták létre a Kalergi tervet.

Könyvében – melynek címe: “Praktischer Idealismus” – Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egy fajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye.

Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.

Jól észrevehető, hogy a Kalergi terv ma mindennél aktuálisabb, csak a jelenre lett szabva.

Vagyis a politika, és a nemzetek szereplőinek mindegyike dróton van rángatva csak azért, hogy egy olyan bábjátékot rendezeznek Európában, mely után a végső "betakarítás" jön.

Amikor már kellően nagy a veszély, és megfelelő mennyiségben homogenizálódott - azaz megsemmisült - az erősebb nemzettudattal rendelkező nemzetek kultúrája is, akkor a legyengített homogén embermasszát már könnyen lehet irányítani és befolyásolni.

El lehet hitetni majd velük, hogy az egységes Új világkormány biztonságot ad nekik.

Hogy többé senkinek sem kell félnie. A hatalom csak egyet kér. Dolgozz azért, hogy fennmaradjon, napi 16-20 órát, miközben a tetején csücsülő gazdag felső tízezer bitorolja majd a világ vagyonának addigra már 100%-át...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés európa politika illuminátusok háttérhatalom bevándorlás világhatalmi elit


Megtekintések száma: 45463

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet